jarha Cebulki trzymam w pojemniku bez ziemi w lodówce. Pomidory u mnie są na parapecie ostatnimi laty bo pogoda była okropna ale wynosze je na słońce. Jak jest cieplej to przesadzam do donic i pod zadaszenie. Wszystko zależy od aury. W tamtym roku zawiązywały owoce na parapecie

Dzialasz już w ogrodzie? Mnie sie nie chce, za zimno; ale sieje w domu.
danuta z hiancynty wsadziłam do donicy a teraz czekam na nastepne;już zaczynaja pachnieć. Działasz na działce już?
pelagia72 Moja ta duza papryka jeszcze jest; już sie o nią bałam bo ja przelałam. To białe wiszące to płaszcz p/deszczowy.
Siejesz już na rozsady czy w tunelu? Mokro u ciebie? Bo u mnie okropnie mokro i zimno ale jest wyczekiwane
Maska ojej aż tak straszny ten jarmuż dla ciebie?

A wiesz że jest lepszy niż ten zamrozony w zamrażarce; jest żywy ale lekko zmrożony i fajnie smakuje raw, oraz na chipsy. Widzialam pomidory u ciebie; jakie już duże są

Dużo robisz rozsady?
U mnie tylko małe oznaki wiosny doniczkowej; na zewnątrz nie ma nic prócz ogromu roboty... ale za zimno na to. Nawet forsycja na zewnątrz jeszcze śpi ale w domu juz kwitnie.
Bób w pojemniku, pory, 1-sze pomidorki i koper, oraz jeszcze sporo do siania fioletowych... i innych; nasion kupiłam sporo.. jak zwykle ja
w ferworze wiosennym
Pelargonia sie budzi ale tylko jedna a kobea wzeszła nawet ale nie wiem jak ją dokarmiać?
mnóstwo do siania; zaspałam z sałatami wczesnymi