Aguś te koszta rozłożyły się od sierpnia do października i nawet nie chcę myśleć o nich całościowo

Na pewno pierwszy i ostatni raz wydałam tylko w jednym sezonie na ogród. Szkoda tej Elegantki, ale na szczęście Biedronkowe się zgadzają i kilka tych ślicznych kwiatów pooglądałam.
A w każdej pace jednobarwnych wyszła jakaś "sierotka", czerwona w białych, bordowa w pomarańczowych, brązowa w czarnych...Teraz w dwa dni przekwitła mi cała biała rabata narcyzów i tulipanów, ale trudno, już oczy nacieszyły. Zakwitnie coś innego. Tylko tego zbierania kwiatów i obrywania słupków mam sporo
Nie sygnuję zdjęć, bo
1. są słabej jakości, nie nadają się do druku,
2. bez względu na podpis lub jego brak, jesteś autorem swojego zdjęcia i to jest nie do podważenia

akuratnie jestem w miarę w temacie
3. jak ktoś niekomercyjnie chce je sobie wziąć do pooglądania albo do zilustrowania czegoś i poda źródło, a proszę bardzo, nie szkodzi mi to
4. jak zobaczę je na jakimś opakowaniu, to w ciągu kilku tygodni będę bogata i wszystko wydam na ogród
5. ale mi to nie grozi, bo...pkt 1
Asia dzięki

Mogłabym świętować dłużej, ale to ciepełko niestety wyznacza krótką datę ważności tulipanom
Mariusz no ja Cię proszę!

ja mam układy z Aniołek & Co.