Kochani troszkę mnie nie było ale już jestem i obiecuję,że nadrobię wszystkie zaległości

Cieszę się,że do mnie zaglądacie i dzielicie się swoimi spostrzeżeniami
Niestety jesień zbliża się wielkimi krokami.Przypominają o tym nie tylko zmiany w ogrodzie ale już spakowane plecaki naszych dziewczyn.O dziwo już nie mogą się doczekać pierwszego dzwonka
Anna55 dziękuję za miłe słowa

Już je od Ciebie dziś wyściskałam
aage dziękuję kochana i dla Ciebie buziaki od naszych ślicznotek
Patusia i Tobie dziękuję

Chyba też jesteś ostatnio zabiegana bo coś mało Ciebie na forum
Aneczko naleśniki niestety już zjedzone ale śliweczki już powoli dojrzewają
Anulla mam nadzieję,że moja biała piwonia nie przyniesie mi wstydu i będzie ładnie kwitła,jak zresztą reszta roślinek
Filemon podobno młodsza córcia jest podobna do mnie a starsza do Taty,chociaż obie włosy mają za mną bo mąż to rasowy brunet

Daj znać co słychać u Ciebie w ogrodzie
Persymona Madziu cieszę się,że do mnie zaglądasz

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło-kiedy Ty będziesz zajadała się jeżynami po moich pozostanie tylko wspomnienie
Anabuko1 kochana i ja troszkę pozwiedzałam dzięki Twoim zdjęciom z wojaży
Robercie dziękuję za miłe słowa.Niestety dzisiaj coś Fotosik strajkuje i nie mogę dodać nowych zdjęć ale widziałam Twoje piękności i jestem zachwycona kwitnącą canną
Bogusiu nie ma to jak sprawdzony przepis na tort

Co do urodzin i wieku to przy takim zapale i pogodzie ducha daję Ci najwyżej 20 lat

Z przepisów na przetwory oczywiście skorzystałam i jak na razie wyszło mi po 25 słoików ogórków z curry i tych z buraczkami a do tego 15 tych na zupę ogórkową i myślę,że to jeszcze nie koniec

Dziękuję Ci bardzo i pozdrawiam cieplutko