RENIU te przetaczniki rozrastają się w zastraszającym tempie i mogłaś coś powiedzieć jak byłaś u mnie .Zresztą nic straconego wiosną wykopię dla Ciebie kawałek i dam do doniczki

.Miło słyszeć dobre wieści o Astvicie dzisiaj właśnie przywiozłam sobie ten w płynie .Kupiłyśmy 5 l na spółkę
TERENIU śniegu rzeczywiście sporo i dalej sypie z małymi przerwami.Muszę jutro ściągnąć z okna te moje patyczki ,żeby nie zamarzły .Kurcze będzie to dla nich szok, lecz jeśli nie ściągnę to dla mnie będzie szok, a obiecałam ukorzenić.Muszę także doniczki które są na korytarzu przywlec do chałupy, bo są tam pelargonie ,Szafirowa Burza, patyczki różowej datury ,złocień krzewiasty i Szałwia Amistad .Patyczki Starburst mają już listki

podlewam je Astvitem raz w miesiącu .Myśmy z koleżanką też zamówiły w necie i za 2 dni już mieliśmy go w domu .Dzisiaj właśnie jechałam go odebrać
KRYSIU NN rosnie za ogródkiem i tylko zagląda do mnie przez siatkę .Solidnie ją tnę wiosną, a ona cudnie kwitnie i żadne robactwo się jej nie ima .Nie podlewana ,nie nawożona, a daje sobie radę a rośnie wśród samych pokrzyw

.Pilgrimek jest cudny dlatego musiałam dać mu miejsce bardziej widoczne, bo tam w tyle nie było go widać a przecież zasługuje na to.Sadzonkę Palibina dostałam od naszego forumowego kolegi Andrzeja [any] jest u mnie pierwszy sezon i bardzo czekałam na jego kwiaty Będę go prowadzić na drzewko
AGUSIU Catawbiensis jest bezproblemowy i mało o niego dbam a rośnie wzwyż .Dostaje tylko wiosną nawozu do Rh i nie można zapomnieć o podlewaniu Na jednej fotce są jego kwiaty podpisane. Moje Rh rosną na mikoryzie poświeciłam się dla nich, bo lubię także różaneczniki i azalie i chociaż mam mały ogródek wszystko w nim pomieszczę nawet wielkie Rh

Posadź je w półcieniu i dadzą sobie radę masz wielgachny ogród
za oknem biało to nie wypada wstawiać bieli dlatego trzeba energetycznych kolorów