plocczanka-Lucynko Witaj
O dziękuję za miłe słowa i jest mi miło,że podoba ci się u mnie.
Nachyłki są bylinowe wieloletnie,Zimują bez problemów.. Nie mam jednorocznych .
Flosy tylko dwóch miejscach mam rozrośnięte. Potem w tamtym roku dosadzałam 2.To te są małe jeszcze kępki.I na wiosnę kupiłam 2 nowe.To te małą po jednej łodyżce i kwiatu jak na razie nie widać .Lilie już są po półmetku z kwitnieniami.Szkoda.A mieczyki zaczynają
Aguss85-Aguś Ja sama nie doceniałam floksów .A to takie piękne rośliny i ten cudny zapach. Ummm
Rudbekie kwitną na całego
jonatanka-Asiu Liliowców trochę faktycznie mam

A taki różnorodny ogród to ja bardzo lubię i ,żeby w nim coś zawsze kwitło
Pulpa222-Anus witaj!!Lepiej późno zajrzeć niż wcale

Tak, bardzo , bardzo lubię kolory i różnorodność w ogrodzie
Lili też mam juz sporo.Ale od kilku lat, przeważnie na wiosnę po kilka dokupię.I tak już ich jest nawet sama ni wiem ile
rudbekie mam faktycznie sporo i rózne. Rosną w słonecznym miejscu i muszę na wiosnę ich sporo wyrywać, bo n sieja się już dużo po rabatach .
Tak, pierwszy raz mam ten wielki oman faktycznie jest WIELKI!!Dalie taką wielka masz??O, a czym ją tak karmiłaś ???
Guzikowec ciekawy oryginalny inny.
becia123-Beatko Lato jest cudne w ogrodzie.Przez lata tylko ciągle dokupywała rożne rośliny. I w końcu jest bogato i kolorowo z nimi .Moje nachyłki juz maja chyba ze 3 lata, czy 4 i dobrze zimują.
Oluś2310 Ja tez mam wrażenie,że to wszystko za szybko mija.
A takie bukieciki ogrodowe , łąkowe bardzo lubię
mar33-Marysiu Tak zapach lilii, floksów jest cuuudny
róże

Rosomane Janon

Rapsody

Edenka

Leander
Hortensja bukietowa Kyushu,liliowiec Bella Lugosi i lilia Nymph

Hortensja Pinky Winky .Jeszcze młoda, jesienny zakup

Anabell, jeszcze młoda, parę gałązek z kwiatostanami.W ubiegłym roku miała 2 w tym chyba z 6.To na drugi rok będzie już piękniejsza