Różano-liliowcowy ogród pod dębem cz. 7
- gosia07
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 gru 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Różano-liliowcowy ogród pod dębem cz. 7
Wandziu no ja za leniwa jestem
Męczę m o chodniczek od ulicy do furtki i nie wiem czy mam szanse w tym roku .

- Alania
- Od: 17 lip 2008, o 21:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wandziu, zachwyciłam się Twoimi fiołkami
I rozchodniki masz nadzwyczaj piękne - takich kęp nigdy nie widziałam

Ja tak jak Gosia meczę M o wiele takich prac. Obydwoje nie mamy czasu i nic z tego nie wychodzi. Ja ostanio poza pracą oczywiście przerabiam jabką, śliwki, ogórki, cukinie, paptyke, może jeszcze o czymś pomyślę.
Moło Widziec Ciebie Wandziu na zdjeciu, fajnie, że się odwiedzacie. Może i my się kiedyś spotkamy.
Moło Widziec Ciebie Wandziu na zdjeciu, fajnie, że się odwiedzacie. Może i my się kiedyś spotkamy.
Pozdrawiam Krystyna
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Bardzo jestem ciekawa jak wyjdzie ta kamienna ścieżka, lubię kamień w ogrodzie, będzie na pewno pięknie 

- stasia_ogrod
- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Wandziu,
jestem pod wielkim wrażeniem Twojego samozaparcia i pomysłowości w realizowaniu rewolucji ogrodowych.
Będzie pięknie,
co ja piszę .....jest pięknie
cudownie
Zdjęcia powalające, z koronkowymi dekoracjami i niebiańską poświatą, spływającą na budzący się o poranku ogród

Będzie pięknie,

Zdjęcia powalające, z koronkowymi dekoracjami i niebiańską poświatą, spływającą na budzący się o poranku ogród

- gajowa
- Od: 11 maja 2011, o 07:34
Wanda - cóż powiem...cudowne zdjęcia
i wspaniała ścieżka
Poza tym -pozytywnie- zazdroszczę wyjazdu do Skierniewic i spotkań forumowych...

Poza tym -pozytywnie- zazdroszczę wyjazdu do Skierniewic i spotkań forumowych...
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
-
- 200p
- Od: 25 cze 2011, o 16:23
Mimo, że jesień się zbliża to po twoim ogrodzie tego nie widać, no może jedynie przez nagromadzenie pajęczyn
. U mnie przebrała się z nimi miarka, po tym jak 4 razy miałem wielkiego pająka na twarzy nie wytrzymałem i wszystko zlikwidowałem
Za samodzielne wykonanie ściezki wielkie chapeau bas !! Nie każdemu się chcę

Za samodzielne wykonanie ściezki wielkie chapeau bas !! Nie każdemu się chcę

Pozdrawiam Łukasz!
Ogród Łukasza
Ogród Łukasza
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
WANDZIU....i z mojego ROD też był wyjazd organizowany do Skierniewic
ale musiałam być w sobotę w pracy...widzę, że pusto nie wracacie...gdzie Ty to wszystko poupychasz....a może ogród się powiększył...dawno na forum nie byłam to i może coś przegapiłam....
pozdrawiam

pozdrawiam
Od przybytku głowa nie boli cz.4 Cz.5.aktualna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
Cześć
popodziwiałam twoje królestwo coraz piękniej u ciebie
nawet pająki pomagają ci ubarwić teren pajęczynami godnymi podziwu, towarzystwo bardzo pracowite jest starają się jak mogą ;:224pozdrawiam cieplutko
popodziwiałam twoje królestwo coraz piękniej u ciebie
nawet pająki pomagają ci ubarwić teren pajęczynami godnymi podziwu, towarzystwo bardzo pracowite jest starają się jak mogą ;:224pozdrawiam cieplutko

-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Witaj Wando, bardzo się cieszę że mogłam Cię poznać osobiście oraz Twojego miłego M.
Sprawiłaś na mnie niesamowicie sympatyczne wrażenie i bardzo mi żal że nie mogliście pojechać do Moniki, bo ominęła mnie okazja dłuższej rozmowy, na którą się tak bardzo nastawiłam.
Bardzo dziękuję za roślinki, którymi mnie obdarowałaś. Ten biały rozchodnik jest dla mnie jak biały kruk, nigdzie indziej poza Twoim ogródkiem go nie widziałam. Teraz mam go też u siebie
Już posadzony
Dam fotki dziś jak się uporam z pilniejszą robotą. Posadziłam też hostę
Idealnie się wpasowana w nowo tworzoną hostową część lasku. Jakbyś pamiętała jaką odmianę mi sprezentowałaś byłabym wdzięczna.
No i oczywiście tawułka Arendsa różowa, jak mówiłam w takim kolorze jeszcze nie miałam. I cała masa koleusków w cudownych kolorkach. Podsumowując prezenciki fantastyczne
Mam nadzieję że trafi się wkrótce okazja do spokojnego porozmawiania. Z pewnością teraz będę miała więcej śmiałości żeby Cię odwiedzić jak będę w okolicznym ogrodniczym
żeby podziwiać Twój ogród na żywo. 
Sprawiłaś na mnie niesamowicie sympatyczne wrażenie i bardzo mi żal że nie mogliście pojechać do Moniki, bo ominęła mnie okazja dłuższej rozmowy, na którą się tak bardzo nastawiłam.
Bardzo dziękuję za roślinki, którymi mnie obdarowałaś. Ten biały rozchodnik jest dla mnie jak biały kruk, nigdzie indziej poza Twoim ogródkiem go nie widziałam. Teraz mam go też u siebie

No i oczywiście tawułka Arendsa różowa, jak mówiłam w takim kolorze jeszcze nie miałam. I cała masa koleusków w cudownych kolorkach. Podsumowując prezenciki fantastyczne

Mam nadzieję że trafi się wkrótce okazja do spokojnego porozmawiania. Z pewnością teraz będę miała więcej śmiałości żeby Cię odwiedzić jak będę w okolicznym ogrodniczym

- Tacca
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Kontakt:
Wandziu u Ciebie pełnia lata , fot piękne , u mnie widać już pierwsze zwiastuny jesieni. Na szczęście pogoda dopisuje, umiarkowanie ciepło i słoneczko świeci, szkoda tylko że dzień coraz krótszy .
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Dziękuję kochani goście, wszystkim razem i każdemu z osobna. Jestem przeszczęśliwa, że mnie odwiedzacie. Jestem teraz w Bieszczadach na urlopie i zażywam słoneczka oraz górskich wspinaczek. Jesieni tutaj właściwie za bardzo jeszcze nie widać. Połoniny zielone jak w lecie. Cudnie jest
A w ogródku zostały kwitnące różyczki, hosty, dzielżany. Oby im się tam beze mnie dobrze wiodło...

A w ogródku zostały kwitnące różyczki, hosty, dzielżany. Oby im się tam beze mnie dobrze wiodło...

Wypoczywaj Wandziu i chlon cudowne bieszczadzkie klimaty
Cieplo pozdrawiam!

- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Miłych wakacji, Wando! Zrób jakieś zdjęcia Bieszczadom 

- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Wando, udanego wypoczynku
Ogród zostawiłaś i zapewne zastaniesz kwitnący, korzystaj więc z uroków Bieszczad i wracaj do nas cała i zdrowa