Moje królestwo- uczta dla oczu i balsam ...na wszelkie zło .

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Moje królestwo- uczta dla oczu i balsam ...na wszelkie zło .

Post »

Wyglądasz kwitnąco Jagódko a szal dodaje Ci uroku .Zawsze możesz powiedzieć ,ze masz to czego nie mają inni ;:180 .Zdróweczka i nie daj się tej grypie, a lekarz jak najbardziej wskazany ,wiec nie czekaj ;:196
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28

Post »

Jagodko wyglądasz w tym szalu rewelacyjnie.Bardzo cierpliwie i do końca lecz grypę!Wiesz jakie są powikłania.
slanka-flora
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 3 gru 2011, o 09:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

JAGÓDKO :wit
Pochwały od kobiet /co do wyglądu ale i szala też :!: / przyjmuj z pewną rezerwą,niedużą ale zawsze...
Ja Ci powiem,że wyglądasz olśniewająco i nie ma w tym grama przesadyzmu ;:185
Co to gorączka robi z kobietami :!:
Kuruj się i wracaj do komputera,czego Ci życzy
Sławek
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Szal super-ale autorka??? ;:215
Awatar użytkownika
slila1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 maja 2009, o 19:05

Post »

Igusiu kochana wspaniale wyglądasz, ten szal to istne arcydzieło w przepięknie dobranych barwach, no i te Twoje śliczne kolczyki tak pięknie podkreślają Twoją urodę.
Uważaj na siebie, najlepiej nie ruszaj się z łóżka, a skoro masz taką wysoką temperaturę, to zamów wizytę lekarza do domu, z obecną grypą nie ma żartów.
Wracaj szybciutko do zdrowia i do nas na FO Obrazek
Pozdrawiam Lidka "Jest mowa kwiatów tajemna i cicha". Wincenty Pol
Moje wątki.
Moja działka cz.9
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28

Post »

Jagódko-leż i stosuj się do zaleceń lekarza,a Twoja męska obsada domowa wzmocniona dwoma dużymi ciastami i jeszcze nieznanej wielkości blachą szarlotki niech usuwa Ci pyłek spod stóp,zmienia pościel,okłady,donosi picie,jedzenie,leki i pielęgnuje,ew.wedle wskazań może też podlewać rośliny domowe ;:19
Awatar użytkownika
Teniak
200p
200p
Od: 13 sty 2013, o 14:09

Post »

Witaj Iguniu. I ja życzę poprawy stanu zdrowia.
A widzisz że odważyłam się i jestem z Wami.Całuski.
Teresa
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38

Post »

Witaj Jagódko! wreszcie znalazłam nieco czasu i pospacerowałam po Twoim ogrodzie! Bajka, normalnie jestem oszołomiona kolorami i najróżniejszymi bardzo oryginalnymi roślinami. Będę wpadała częściej, jeśli pozwolisz. Pięknie, pięknie, pięknie! A powiedz mi Kochana, co to za co, urzekło mnie nieziemsko!
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

LUKRECJO....to ISMENA.....piękna nieprawdaż :?: tylko cebule trzeba wykopywać na zimę i przechować w chłodnym miejscu....ale przecież Ty tego problemu już nie masz....jest gdzie przechowywać........warto ją mieć, rodzi przybyszowe cebulki...
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jagódko, jak samopoczucie? ;:168
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Jagódko,ale z ciebie piekna laska i do tego jeszcze zdolniacha. ;:oj
Awatar użytkownika
MORANGO
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2011, o 00:05
Kontakt:

Post »

Jagódko, jak się pojawi coś ciekawego, z balerinek to dam Ci znać, a jak tam u Ciebie szykujesz się już powoli do sezonu, czy na razie jeszcze odpoczywasz ?
Awatar użytkownika
bina12
1000p
1000p
Od: 17 mar 2011, o 13:15

Post »

:wit Jagódko , mam nadzieję ,że już lepiej się czujesz , pozdrawiam serdecznie ;:196
- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa

Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

Wracam ze świata grypowego do świata roślinnego ...czyli mojej rzeczywistości ... ;:138 ;:oj .

Ewuniu ...oczywiście ..., dziękuję ...o tyle lepiej , że naszemu konowałowi nadałam , aż mu w pięty poszło ...Primum non nocere ...biedak zapomniał po co się składa przysięgę Hipokratesa ...

Kochani Goście ...jakże miło , że pomimo mojego stanu zdrowia odwiedzałyście mnie ( chorych nawiedzać ) , za co Wam serdecznie dziękuję ;:196 ....Niestety ...pomimo grypy obiad trzeba było ugotować , pranie nastawić , a reszta ....jakoś sięhj dotrze ...

Kasiu ...szykuję się do sezonu , a jakże by inaczej i ...oto znalazłam takie coś ....http://www.kochamogrody.pl/latarnia-ogr ... -4szt.html ...., a także ciekawe cenowo i w wyglądzie ...http://www.kochamogrody.pl/narzedzia-og ... ownik.html ....no i ....krążki na lobelie ...etc...http://www.zdrenka.com/jiffy-krazki-tor ... l?cPath=50
Miło mi Kasiu , że będziesz pamiętała o mnie ...Agnieszka mi u Ciebie kupiła dwa lata temu ...żyły i żółta i kobaltowa ...ale coś je zaczęło podgryzać ....i pomimo rozsadzenia , dzielenia ...żyły jakiś czas , a potem zdechły ;:145 ....A kolekcję powiększyłam z Sarastro - Stauden ...

Gosiu...jaka laska .... ;:oj ...dzisiaj facet składał mi niemoralną propozycję ....na jednym , z portali , na którym kiedyś pisałam do córki ...myślałam , że padnę ;:306 ....

Aguniu...dziękuję za troskę ;:196 ...jest dobrze ...gorączki nie ma , kataru też ...jedynie lekki kaszel ...oskrzela i płuca czyste , bez zmian . Mam się jeszcze wygrzewać - problem z tym , że już mam dość leżenia ...wolę chodzić , bo mnie chyba pokręci . Głowa mnie okropnie bolała kilka dni , więc byłam na prochach p/bólowych .

Krysiu...dziękuję za odpowiedź ;:180

Nelciu, ja mam sporo , bo w dwóch doniczkach cebule ismen i kwitną każdego roku ...jak przekwitną ...wynoszę je do piwnicy , a w lutym/marcu zaczynam je podlewać i nawozić . Nie ma z nimi problemu , a jak cudownie pachną ;:oj .

Tereniu...nawet nie masz pojęcia , jak się cieszę , że się odważyłaś zarejestrować ....koniecznie musisz pokazać swoje cudowne kolekcje ...warto , by inni też zobaczyli i docenili Twoją prace ...proszę ;:196 . Dziękuję za życzenia zdrówka ...chyba lepiej działacie na mnie , niż nie jeden lekarz ...bo dla Was żyję i wracam do zdrowia ... ;:167

Ewuniu...łatwo powiedzieć ....trudniej wykonać ...sama musiałam w zasadzie zadbać o siebie , a także o moje ukochane roślinki ...i jeszcze im obiady gotować ...W niedzielę jedynie syn rządził w kuchni . Prawdę mówiąc leczyłam się sama czosnek - sok malinowy , miód i dużo witaminy C ...

Lideczko...dziękuję za miłe słowa ..to jest właśnie to , co pozwala mi uwierzyć w siebie i starać się jeszcze lepiej wykonać przyszłe prace ... ;:196 Prędzej bym umarła , niż doczekała się wizyty lekarza ...wzięłam sprawy w swoje ręce ...i już jest o niebo lepiej ..

Dorotko...dziękuję ...miło mi ,że szal Ci się podoba ...ale to tylko prototyp ...następne będą na pewno ładniejsze ...teraz będę robić dla córki i Oliwuni - mojej wnuczki .

Sławku...no , co mężczyzna , to mężczyzna - no , chyba , że się podlizujesz ;:306 . No , popatrz , to nie gorączka robi z kobietami ....fotki były sprzed chorowania . Niemniej - dziękuję za ciepłe słowa...słodziutki jesteś ...Ucałuj Hanię ;:167 .

Jadzieńko....oj , tak ...mam to , czego inni nie mają ...ale inni zaś mają to , czego ja nie mam - musi być równowaga i bardzo dobrze - a zazdrosna nigdy nie byłam ...dziękuję za ciepłe , podnoszące na duchu słowa ;:196 . Kwitnąco powiadasz - wszak my obie w kwiecie wieku ...najpiękniejszym z możliwych ...rozkwicie ... ;:196

Bożenko...dziękuję za życzenia zdrówka dla Mamy i dla mnie ;:180 ;:196 ...przekazałam ....już o niebo jest lepiej ...powiem tylko tyle , że zmniejsza się opuchlizna na szyi , która Ją dusiła ...w środę miała pierwsza serię chemioterapii .

Jeszcze raz bardzo , ale to bardzo dziękuję Wszystkim , którzy do mnie zaglądali i zaglądają ;:180 ;:196 .

cdn.
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

Agusiu...słoneczko ...ja Tobie współczuje ...że też choróbska walą się jedno za drugim ... ;:168 ;:167 ...całym sercem z Tobą ....
Dziękuję za miłe słowa i życzenia ;:196 . I mnie kamień z serca spadł ...tak bardzo się martwiłam , bo było źle z Mamą .
Tobie również zakończenia chorowania ...wszak wiosna idzie ...Kasia- Robaczek już odlicza ...zostało 45 dni ( chyba ) .....

Krysiu ...to nie w gorączce robione , tylko dzień przed nią ....dziękuję za miłe słowa odnośnie szala ;:196 .

Aguniu...trzymamy się ...nie dajemy tak łatwo chorobie , by obezwładniła nasze ciała i umysły i ...cały czas walczymy o Mamę ...to nie chodzi tylko o to , że Ją kochamy , ale nade wszystko za to , że dała nam życie , że jest z nami , że tyle już w życiu przeszła ciężko pracując , nie chorowała do tylu lat już przeżytych ...a tu nagle ...Jan Sebastian Bach ;:oj . Ale będzie dobrze ...musi być dobrze ....15 kwietnia będzie świętować 90 lat , a my wraz z Nią ...35 rocznicę ślubu .

Dziękuję Wam , że jesteście ;:180 ...całym sercem ...pomimo własnych spraw , obowiązków , problemów ....ech ...życie ;:167 .

W podziękowaniu .....
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek