Rośliny doniczkowe - effa
- effa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzięki Katrino
już mi stanowczo lepiej, po chorobie jeszcze tylko lekki katarek został
A ten kolos fakt lekki nie był, a wiem bo sama go targałam na IV piętro
M powiedział ze ja będę bardziej delikatniejsza dla niego a on zaraz go gdzieś utrąci i nie chce brać na siebie takiej odpowiedzialności
ach, te chłopy... 
A ten kolos fakt lekki nie był, a wiem bo sama go targałam na IV piętro
- effa

Dziękuję Dorotko - zdrówko już jest
Długo mnie trzymało, bo jeszcze pod koniec tygodnia miałam katar, ale na szczęście i jego się już pozbyłam
A w świecie moich roślinek przynajmniej na razie nic się nie dzieje. Mam kilka szczepek od kochanych forumowiczek, ale dopiero jak już będę pewna na 100% że się przyjęły wtedy wrzucę zdjęcia.
Póki co planuję porobić zdjęcia "starych" roślin żeby pokazać jak podrosły, tylko trochę czasu brak ale i z tym się uporam mam nadzieję
A w świecie moich roślinek przynajmniej na razie nic się nie dzieje. Mam kilka szczepek od kochanych forumowiczek, ale dopiero jak już będę pewna na 100% że się przyjęły wtedy wrzucę zdjęcia.
Póki co planuję porobić zdjęcia "starych" roślin żeby pokazać jak podrosły, tylko trochę czasu brak ale i z tym się uporam mam nadzieję
Ewuniu Twój przepis na zrobienie mikstury się przyda bo mojego chłopa zaczyna coś brać więc przepisałam i zrobię
a i mnie coś łamie
Piszesz ,że masz króliczka i kwiatki podjada
moja Mania (fretka ) też szaleje po oknach ale w innym celu ona lubi grzebać się w ziemi
wiec możesz sobie wyobrazić co się dzieje na parapecie jak jej nie przypilnuje (parapety mam nisko )
Życzę miłego dnia
Piszesz ,że masz króliczka i kwiatki podjada
Życzę miłego dnia
-
kwiato_maniaczka
- 1000p

- Od: 6 lip 2008, o 17:55
Ewuniu bardzo proszę mówisz i masz
Mania na spacerku

Nie przestrasz się jak jestem ubrana ale pracowałam w ogrodzie i póki było ciepło wzięłam Manie na spacerek a ,że mieszkam na głębokiej wsi przebierać się nie muszę
Tak spiernicza jak już chce do domu

No ładnie wątek kwitowy a ja Mańkę wklejam sorry
Pozdrawiam
Ja chętnie zobaczę fotki Twojego pięknisia
Mania na spacerku

Nie przestrasz się jak jestem ubrana ale pracowałam w ogrodzie i póki było ciepło wzięłam Manie na spacerek a ,że mieszkam na głębokiej wsi przebierać się nie muszę

No ładnie wątek kwitowy a ja Mańkę wklejam sorry
Pozdrawiam
- effa

Postaram się dzisiaj fotkę zrobićkwiato_maniaczka pisze:effo czekam na zdjęcie przesadzonego wilczomlecza od babci M.:)
Jadziu dziękuję za zdjeciaJadzia1 pisze:Ewuniu bardzo proszę mówisz i masz ...
No ładnie wątek kwitowy a ja Mańkę wklejam sorry![]()
![]()
Pozdrawiam
Wątek kwiatowy, ale zdjęcia naszych kochanych zwierzątek też nie zaszkodzą. Jeszcze dziś postaram się wkleić aktualne fotki mojego Mysiora
Już czytałam... jestem w szoku. Brak mi słów normalnie. Nauczyło mnie to jednego - czekać aż przesyłka będzie powyklejana. Zdecydowałam też, że już nie będę wysyłać rano przed pracą listów na tej poczcie przy mojej pracy. Wolę iść do mojej osiedlowej po południu tam zawsze widzę jak moja przesyłka idzie do kosza z wysyłkami.anoli pisze:Ewuniu zerknij na pw