kwiato_maniaczka pisze:effo czekam na zdjęcie przesadzonego wilczomlecza od babci M.

:)
Postaram się dzisiaj fotkę zrobić
Jadzia1 pisze:Ewuniu bardzo proszę mówisz i masz ...
No ładnie wątek kwitowy a ja Mańkę wklejam sorry
Pozdrawiam
Ja chętnie zobaczę fotki Twojego pięknisia

Jadziu dziękuję za zdjecia

Ale śliczna jest

Nie dziwię się że jak ją zobaczyłaś to od razu pokochałaś, bo naprawdę idzie się w niej zakochać. Dobrze, że trafiła w Twoje ręce i czuje się szczęśliwa

Ja starsznie kocham zwięrzęta i jestem bardzo wrażliwa na ich krzywdę, a co najgorsze to już nie rozumiem ludzi którzy pozbywają się swoich pociech bo juz ich nie chcą. Czasem wiem, że jest to nieuniknione bo np. ktoś ma alergie. Wiesz jak byłam mała to zawsze marzyłam o schronisku dla zwierząt, no ale losy inaczej się potoczyły.

Wątek kwiatowy, ale zdjęcia naszych kochanych zwierzątek też nie zaszkodzą. Jeszcze dziś postaram się wkleić aktualne fotki mojego Mysiora
anoli pisze:Ewuniu zerknij na pw

Już czytałam... jestem w szoku. Brak mi słów normalnie. Nauczyło mnie to jednego - czekać aż przesyłka będzie powyklejana. Zdecydowałam też, że już nie będę wysyłać rano przed pracą listów na tej poczcie przy mojej pracy. Wolę iść do mojej osiedlowej po południu tam zawsze widzę jak moja przesyłka idzie do kosza z wysyłkami.