Kasiu,tylko nie prześpij i tym razem nasionek,może jakieś siewki małe będą ,
Aguś,klony są piękne i dlatego mam ich sporo,na pewno lepiej doglądniesz ogród jak będziesz w nim mieszkała,pozdrawiam
Tereniu,zapisuj co sie podoba i jak przyjedziesz to z gotową listą

,fajnie ,że podobają się roślinki,pozdrawiam
Wiolu,to żarnowiec ,przywiozłam kiedyś z lasu żółte żarnowce i kupiłam czerwony i teraz mam ogród pełen żarnowcowych krzyżówek,przeróżne kolory wychodzą z tych siewek ,a jest ich tyle ,że muszę ich likwidować ,rzeczywiście w ogrodzie zebrało się trochę roślin,jakoś tak wyszło

,pozdrawiam
Reniu,ależ zrobiłaś mi miłą niespodziankę takimi słowami, to takie budujące,aż chce się dalej pracować ,chciałam coś uzyskać ,jeżeli się choć troszkę udało to już się cieszę dziękuję i pozdrawiam
Wandziu,dziękuję gorąco za miłe słowa ,aż nie wierzę ,że ogród może być tak odebrany,to dla mnie wielka nagroda ,jeszcze nie do końca zrobiłam listę moich herbacianych róż,jak zrobię to zaraz napiszę ,a o twojej róży zaraz idę poczytać do Ciebie,pozdrawiam
Marysiu,masz jak w banku,nigdy mróz nie zaszkodził wilczomleczom ,to może i teraz też nie będzie źle,dzięki za miłe słowa i dobrego tygodnia
Dorotko,nie kop koło niego za bardzo bo on idzie pod ziemią rozłogami i może wyjść na wiosnę w zupełnie innym miejscu jak wsadzałaś,u mnie one zawsze dobrze znosiły zimę
Gosiu,właśnie nie wiem ,może jest przy nim napis ,ale zasypany,popatrzę na wiosnę
Iwonko,to grójecznik japoński forma płacząca a koło niego nie róże tylko piwonie czerwone
Tereniu,ja też nie mogę ,chociaż mi dobrze teraz jak trochę odpoczywam od ogrodu,cieszę sie ,że roślinki się podobają ,pozdrawiam
Aluś,aż nie wierzę ,że tyle miłych słów dzisiaj przeczytałam dziękuję ,pozdrawiam
Soniu,witaj ,ładuj akumulatory ,bo za moment czeka nas ciężka ale miła praca,pozdrawiam