Ogródek AGNESS

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
AgaNet
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sie 2010, o 11:00
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogródek AGNESS

Post »

Aga, cudne !!! cudne te wszystkie wianki !!!
;:180 ;:180 ;:180

Pozdrawiam :wit
Awatar użytkownika
takasobie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 22:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

na pewno mi się nie uda zrobić takiego pieknego, ale postanowiłam sobie, że w sobotę coś uplotę i powieszę. Tak myslałam, ze hortensje pościnam, lawendę i takie tam inne ogigle, póki nie pomarzniete :-)

Ten taki piękny! ;:173
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Aguniu, masz niezwykły talent. Jest tak, jak mówią dziewczyny - co jeden to ładniejszy. Też lubię takie robótki, ale z czasem makabrycznie krucho ;:oj Jednak jesienny na drzwi musze zrobić :evil:
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Zimnica i wietrzysko nie pozwalają wyjść do ogrodu.
Może powinnam w końcu wziąć się za wianek :? bo tylko patrzeć, a będę ozdabiać go bombkami :D
Agnieszko podziwiam twoją organizację. Niby działasz w kuchni, a w międzyczasie "pleciesz" kolejny wianek ;:180
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
duju
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2008, o 12:31

Post »

Piękny jesienny wianuszek ;:63
Pozdrawiam - Justyna
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Śliczne ozdoby :D Sama mam wiele lewych rąk, więc tym bardziej podziwiam :D
Przymrozki już "posprzątały" jednoroczne i dalie, trzeba się brać za wykopywanie.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18

Post »

Aga, dziewczyno o złotych rękach! ;:180 Co tu dużo pisać - jak już inni wszystko napisali :D Jakże Ci zazdroszczę tego talentu..! Czy masz jakieś źródło inspiracji, czy wszystko wymyślasz sama? Wykonanie perfekcyjne i wszystkie detale zawsze dobrane z wielkim smakiem. Tylko podziwiać i zazdrościć ;:215
Miłego dzionka! ;:3
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Ewuniu, Małgosiu, Aniu, Dorotko, Grażynko, Misiu, Ewuniu, Marysiu, Aguś, Miłeczko, Aniu, Iwonko, Justynko, Ewuniu, Milenko dziękuję kochane za miłe słowa o moich pracach ;:180 nawet nie wiecie jak niesamowicie miło jest czytać takie słowa. Kocham to robić i każda tak cieplutka i pozytywna opinia, to wielka motywacja do następnych dekoracyjnych działań i naprawdę ogromna radość ;:196 Dziękuję Wam bardzo ;:167

Dorotko pytasz, czy czegoś nie potrafię....a tak na prawdę to ja potrafię bardzo mało 8-) :lol: np, co jest moją ogromną bolączką........ nie potrafię prowadzić auta i nie mam prawa jazdy ;:145

Grażynko i u mnie nadal od rana przetwory..... robią się kolejne soki z winogron..... miało być 3 wiadra....jest 5 :;230 no i to pokrojone wczoraj i posolone leczo po nocnym leżakowaniu musi być ugotowane i zapakowane w słoiki.....
Zaciekawiłaś mnie tym ciastem z winogronami..... też nigdy się z takim nie spotkałam.... jeśli zdecydujesz się zrobić, to daj znać czy smaczne...... i może przepisik 8-)

Miłeczko Twój wianuszek na pewno będzie śliczny, co do tego nie mam żadnych złudzeń :D Hortensja jest wprost bajecznym materiałem na wianuszki, są to duże elementy i bardzo plastyczne, więc robi się bardzo szybko i łatwo a wygląda pięknie :D Co roku takie robiłam, w zeszłym nawet pokazywałam w wątku jeden z nich i bardzo, bardzo namawiam :D Lawendę w tym roku przegapiłam, za późno ścięłam, była już brzydka i na wianki się nie nadawała, a z lawendy też są przepiękne...... czekam z niecierpliwością na Twoje dzieło ;:196

Aniu koniecznie zrób wianuszek na drzwi..... i proszę pokaż ;:196

Iwonko czekam na Twój wianuszek..... na te z bombkami faktycznie już niedługo przyjdzie czas, więc trzeba się spieszyć :D
Wiesz z tą organizacją to nie tak do końca..... jak już borę się za wianuszki to w kuchni nic innego nie można robić :;230 cała jest zawalona pudłami z dekoracjami, patykami, trawami.... nawet wejść trudno :;230 ....kiedyś pokażę moją kuchnię w czasie tworzenia wianuszków ..... ;:224 :;230

Ewuniu u mnie na szczęście roślinki jakoś jeszcze się trzymają, jedynie koleuski donicach w nie najlepszej kondycji....

Milenko ja już tak mam , że nie umiem kopiować ....jak coś robię to wszystko wypływa z głowy..... po prostu robiąc wianuszek pomysł powstaje w trakcie pracy.... :D Zawsze jakiś tam pomysł w głowie się plącze :lol:
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Szkoda, że nie robisz na sprzedaż tych wianków.
Sama też bym się skusiła, gdyby cena była przystępna. :uszy
Ciasto myślę zrobić biszkoptowe a do środka wsypać winogrona i z góry polać polewą / jeszcze nie wiem jaką / , żeby nie wysychało.
Do kawy powinno być OK, zastanawiam się tylko czy te pesteczki nie będą mi przeszkadzać.
Zaś pokrojone pewno w pieczeniu by się zeschły i nie byłoby ciekawe przebarwione ciasto.
Hmm..... ;:24 może dorzucisz jakiś pomysł ? :uszy
No to idę do ;:137 dalej przetwarzać. ;:36
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Aguś tworzysz cuda ;:138
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Grażynko wianuszki jak najbardziej robię również na zamówienie i sprzedaję 8-) :D Jeśli jesteś zainteresowana to więcej mogę napisać na PW :D
Ciasto z winogronkami może być pyszne..... ale wydaje mi się, ze pestki jednak mogą przeszkadzać...... lepiej chyba jednak przeciąć na pół i wyjąć pesteczki..... Pytasz o pomysł..... wiesz z takich szybciutkich ciast, to do głowy przychodzi mi takie:
Upiec zwykły biszkopt, przekroić na pół, troszkę nasączyć wodą z cytryną. Ugotować galaretkę do której wrzucić na gęsto wypestkowane winogronka. Gdy galaretka będzie już prawie stężała to wylać połowę na 1 blat, przykryć drugim i wylać drugą część galaterki z owocami( galaretki z owocami musi być sporo, żeby warstwy były grube) Można też przełożyć tylko jedną warstwą galaretki a wierzch wylać lukrem ....... a wersja taka bardziej wypasiona 8-) to na wierzch ubita śmietana i co Ty na taki pomysł ??? :wink:

Agulka dziękuję bardzo ;:196
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
asma
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 wrz 2011, o 12:16

Post »

Jak chcesz to wkleję przepis,który bardzo mnie pociąga i intryguje od lat,a niestety do tej pory znam tylko przepis;)) :;230
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Agnieszko, nieustannie cię podziwiam ;:180 Z zachwytu szczęka mi opada.....naprawdę.....
Proszę, też o info na PW o cenach twoich rękodzieł ;:180
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Agnieszko obiecuję poprawę i nadrobię zaległości. Tymczasem wpisuję się, żebym CIę już więcej nie zgubiła.
Podziwaim Twoje kompozycje na rabatach- też żurawki pokochałam, a na wianki wprost napatrzeć się nie mogę ;:oj . Piękne ;:138
Awatar użytkownika
nemezja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 kwie 2007, o 10:59

Post »

Aga ;:63 . Cudne twory. Aż mnie naszło żeby gdzieś się przejść, nazbierać co trzeba i coś samej stworzyć. Nawet jak wyjdzie w połowie tak piękny jak Twój będę zadowolona. ;:108
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”