Ewuniu, Małgosiu, Aniu, Dorotko, Grażynko, Misiu, Ewuniu, Marysiu, Aguś, Miłeczko, Aniu, Iwonko, Justynko, Ewuniu, Milenko dziękuję kochane za miłe słowa o moich pracach

nawet nie wiecie jak niesamowicie miło jest czytać takie słowa. Kocham to robić i każda tak cieplutka i pozytywna opinia, to wielka motywacja do następnych dekoracyjnych działań i naprawdę ogromna radość

Dziękuję Wam bardzo
Dorotko pytasz, czy czegoś nie potrafię....a tak na prawdę to ja potrafię bardzo mało

np, co jest moją ogromną bolączką........ nie potrafię prowadzić auta i nie mam prawa jazdy
Grażynko i u mnie nadal od rana przetwory..... robią się kolejne soki z winogron..... miało być 3 wiadra....jest 5

no i to pokrojone wczoraj i posolone leczo po nocnym leżakowaniu musi być ugotowane i zapakowane w słoiki.....
Zaciekawiłaś mnie tym ciastem z winogronami..... też nigdy się z takim nie spotkałam.... jeśli zdecydujesz się zrobić, to daj znać czy smaczne...... i może przepisik
Miłeczko Twój wianuszek na pewno będzie śliczny, co do tego nie mam żadnych złudzeń

Hortensja jest wprost bajecznym materiałem na wianuszki, są to duże elementy i bardzo plastyczne, więc robi się bardzo szybko i łatwo a wygląda pięknie

Co roku takie robiłam, w zeszłym nawet pokazywałam w wątku jeden z nich i bardzo, bardzo namawiam

Lawendę w tym roku przegapiłam, za późno ścięłam, była już brzydka i na wianki się nie nadawała, a z lawendy też są przepiękne...... czekam z niecierpliwością na Twoje dzieło
Aniu koniecznie zrób wianuszek na drzwi..... i proszę pokaż
Iwonko czekam na Twój wianuszek..... na te z bombkami faktycznie już niedługo przyjdzie czas, więc trzeba się spieszyć
Wiesz z tą organizacją to nie tak do końca..... jak już borę się za wianuszki to w kuchni nic innego nie można robić

cała jest zawalona pudłami z dekoracjami, patykami, trawami.... nawet wejść trudno

....kiedyś pokażę moją kuchnię w czasie tworzenia wianuszków .....
Ewuniu u mnie na szczęście roślinki jakoś jeszcze się trzymają, jedynie koleuski donicach w nie najlepszej kondycji....
Milenko ja już tak mam , że nie umiem kopiować ....jak coś robię to wszystko wypływa z głowy..... po prostu robiąc wianuszek pomysł powstaje w trakcie pracy....

Zawsze jakiś tam pomysł w głowie się plącze