Wtajcie Kochani w Nowym 2014 Roku !!!!
Natalko (Blueberry), Aniu (sweety), Kingo (crazydaisy), Madziu (madusia), Jadziu (e-babcia), Haniu (hanka101), Renatko (Renata1962), Alutka1963, Kasiu (oxalis), Czeresnia, Justynko (justus27), Arku (Arkadius121), Elu (elcia1974) ? dziękuję kochani za pamięć
Bardzo się cieszę, że mnie odwiedzacie.Straaaasznie się za Wami stęskniłam
Dziś udało mi się wygospodarować trochę wolnego czasu więc od razu pognałam do komputerka
Zima

mrozy

święta

sylwester

wyjazdy

choróbska

.... wszystko to przyczyniło się do moich zaniedbań w stosunku do doniczkowych
Bałam się, że pewne przelania, czy przesuszenia źle skończą się dla niektórych moich pupili ale z radością stwierdzam, że obyło się bez większych strat
A zatem Sezon Doniczkowy Anno Domini 2014
uważam za otwarty
Aniu (mamafrania) ? witaj Kochana

Moje roślinki maja się w miaaaaaarę dobrze.... a kilka nawet mnie zaskoczyło

Sama zobacz :
Kwitnąca Kordylina
Małgosiu (malgoska141) ? dziękuję za miłe słowa

Kamienne doniczki nie są niestety mojej produkcji, kupuję je w mojej ulubionej małej kwiaciarni
Kasiu (labka1) ? biedulek
Tłustosz żyje

Co miało uschnąć już uschło a to co przetrwało pomalutku się rozrasta. Boję się zapeszyć ale chyba będzie dobrze....
Agatko (pomidorzanka) ? witaj Kochana

Te doniczki kupuję w małej zaprzyjaźnionej kwiaciarni. Znajoma, która ją prowadzi często przywozi doniczki pod moje zamówienie.... tak mam dobrze....

Pozdrawiam
Miruś (Mirabela) ? dziękuję za słowa uznania dla mojej
Paproci karbowanej....

oj masz rację lekko to z nią nie jest ale znalazłam kilka miejsc, które jej pasują, więc korzystam i rozmnażam...rozmnażam....
Pati (Filigranowa27) ? specjalnie dla Ciebie mój kącik kwiatowy , na razie nie ma większych strat ale zima jeszcze się nie skończyła...
Na dzisiejszy koniec mój kwitnący
Grudnik Gigant
Kwiatków nie miał aż tak dużo ale za to zakwitł na czas, bo przed samymi świętami .
Być może spoczynek, który mu zaserwowałam był zbyt krótki, bo tylko 4 tygodnie a z tego co czytałam powinien trwać co najmniej 6 do 8 tygodni.
Zauważyłam też, że kwiatki wypuścił na starszych pędach; na świeżych nie było ani jednego
A oto on :
Dobrej nocki !!!