Kwiaty i kwiatki IwonkiD

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Arkadius121
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2011, o 13:34
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Kwiaty i kwiatki IwonkiD

Post »

Miltonia cud miód i orzeszki a ten wzorek ;:224
Pozdrawiam :wit
-Marcin-

Post »

Iwonko, ale piękna miltonia, i jakie ma wzór tak jakby jej ktoś namalował .:)
Awatar użytkownika
anka93
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 paź 2008, o 17:40
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Iwonko :shock: ,miltonia prześliczna ;:108 ,gdzie takie cudeńko zakupiłaś?
Awatar użytkownika
katharos
1000p
1000p
Od: 4 sie 2012, o 12:16
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

A gdzie ty :?:
Awatar użytkownika
labka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2012, o 16:22
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ostatnio skubała kaczki.. i gotowała paszt, którego kawałek dostałam nawet ;:138 potem odpoczywała.. teraz ..faktycznie zaginęła??? ;:oj
Alarm....!!!!!!!!!!!!!
Iwonka znajdź się!!! ;:162
Awatar użytkownika
IkaD
1000p
1000p
Od: 12 cze 2012, o 10:06

Post »

Jestem kochani :wit i widzę ,że zaniedbałam troszkę wątek i Was :oops: wybaczcie i dziękuję ,że zaglądacie do mnie;:180 ;:180 ;:196
ale tak jak napisała Kasia ...tym razem w sobote M miał wolne i stanowczo zabrał sie za likwidowanie nadmiaru kogutów bo młodych z tego roku było 9 i 1 zeszłoroczny ;:oj ;:oj mozecie sobie wyobrazić co się działo w kurniku ,kiedy tyle młodych jurnych kogutów zabrało sie za młode ,zaczynające nieść jajka kurki a tych jest 8 +2 Cochinki olbrzymie :;230
M z marszu wybierał takie ,które były największe i tym sposobem było 5 szt kogutów do skubania a potem na dodatek 1 kaczor i kaczka bo i tu mam jeszcze nadwyżkę ale pilniejsze było uporanie sie z tymi kogutami bo kaczorki są zdecydowanie spokojniejsze.
Gotowałam a jakże :;230 ..znowu na pasztet bo porcje mrożone juz sie kończą a miejsca w obydwu zamrażarkach też już zaczyna brakować ;:oj

Kasieńko oto pływacze ,,,widac ,że żyją i się aklimatyzują
Obrazek Obrazek

Sylwio dziękuję kochana ;:196 szkoda Twojej Miltonii ale wezmę pod uwagę upały latem i przeniosę ją chyba na dwór ..o ile przetrwa do tego czasu a na razie kwitnie i nic sie nie dzieje ,na noc stawiam ją na tacce z wodą razem z Dendrobuimi i dawno przekwitłym falkiem przy uchylonych drzwiach od tego mojego zabudowanego tarasu i ma tam sporo zimniej niż za dnia bo podobno lubia zróznicowanie temperatur dzień -noc

Arku dziękuję bardzo za kolejna wizytę i pochwałę Miltonii bo rzeczywiscie warta jest pochwał ;:108 zachwycam sie nią codziennie ;:196

Nilay :wit Witam serdecznie Marcinie u mnie i dziękuję bardzo . :D .tak.. ten wzór ,kiedy go ujrzałam po rozwinięciu pąków w jakich ją kupiłam to oniemiałaam ;:oj

Aniu :wit dziękuję kochana ..a kupiłam ją w B oczywiście i żałuję,ze była ostatnia ale u mnie to ludzie są pazerni na wszelkie kwiaty :;230 i one znikają migiem tak,że trzeba jednak odwiedzać B codziennie bo nawet nie wiedziałam,ze takie cuda będą i poszłam dzień póżniej po ich wystawieniu .;:222
Napisałam do BOK Bieidronki o przywrócenie cotygodniowej oferty kwiatów na ich stronie tak jak było na początku .Otrzymałam odpowiedz ale nie usatysfakcjonowała mnie ,więc im to napisałam i dostałam kolejną odpowiedz,że wezmą moje sugestie pod uwagę...zobaczymy co będzie juz po zdjęciu oferty świątecznej....
Awatar użytkownika
IkaD
1000p
1000p

Post »

Czy u Was tez jest taka zima ??wczoraj rano..ledwo odsłoniłam żaluzje ... ;:oj ;:oj

Obrazek Obrazek

A to moje maleństwa..eszynantus marmurek coś wypuszcza ..czy to listki czy to kwiatki...

Obrazek

i maleńkie adenium odmianowe od Kasi..na razie posadziłam w niskim pudełeczku po wacikach do uszu bo ma dziurki i podstawkę odrazu w postaci przykrywki :;230

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Dorotak
1000p
1000p
Od: 4 maja 2012, o 12:05

Post »

Iwonko ale u ciebie bialutko u nas w trójmiescie szarówka
adenki sliczniutkie
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Kontakt:

Post »

Iwonko fajny sposób z tym pudelkiem. A powiedz mi, proszę, co to są te plywacze?
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
Awatar użytkownika
IkaD
1000p
1000p

Post »

Dorotko te pływacze to owadożerki tylko podobno zjadają szkodniki pod powierzchnią ..w ziemi lub w wodzie..a co do pudełek to ja wykorzystuję wszystko co się da dostosować do czegoś innego :;230

Dorotko wczoraj dzwoniłam do Mamy i w Gdyni tez tak szaro ...mokro.. ;:222 mam nadzieję ,że dzisiaj dojdą do niej szczepki grudników ode mnie..bez takich przygód jak do Ciebie ostatnio :)
Awatar użytkownika
Dorotak
1000p
1000p
Od: 4 maja 2012, o 12:05

Post »

Iwonko przed 12 jeszcze była szarówka a teraz już ładnie posypało białym puszkiem
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
grazia72
500p
500p
Od: 24 maja 2010, o 14:13
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Skubania szczerze nie zazdraszczam :;230 , ja strasznie nie lubiłam :wink:
Za to zazdroszczę pomysłowości ;:215 jak np. to pudełeczko po wacikach ;:138
mi brakuje takiej, inwencji twórczej
Pozdrawiam Grażyna
Wszystko co mam
Awatar użytkownika
Nolinka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 maja 2012, o 09:54

Post »

Iwonko u nas w poniedziałek już było biało ;:222 U marmurka oczywiście to pączuszki ;:63 Śliczniutkie adenki, niech zdrowo rosną :D
Ja też się przyłapuję na tym, że zbieram różne pudełeczka. Gromadzę kubeczki po jogurtach, serkach itp. Później robię dziurki nagrzanym gwoździem i na wiosnę jak znalazł ;:333
Awatar użytkownika
IkaD
1000p
1000p

Post »

Dorotko to tez już macie tam biało :) a ja czekam na telefon tym razem od Mamy czy roślinki doszły ale wygląda na to,że jeszcze nie ...pewnie dopiero jutro a kurczę chyba tylko do trójmiasta tak chodzą...aaa mam telefon!!! edytuję; Mama dzwoniła jednak doszły !!!! :D
Haniu kochana no to moje właśnie zdjęcia są z wczoraj rana ..data jest na fotkach :) a jak się cieszę z pierwszych paczusiów i marmaurka bo sie nie spodziewałam .. przecież sadzonki jeszcze takie malutkie :D Dzięluję Haniu ;:196 a ja kiedy muszę to robię dziurki rozgrzanym na gazie małym śrubokrętem bo wygodniej :)

Grazynko to juz nawet nie inwencja twórcza tylko potrzeba a czasem zwyczajnie zbieractwo :;230
Awatar użytkownika
katharos
1000p
1000p
Od: 4 sie 2012, o 12:16

Post »

Skubania nie zazdroszczę, nie cierpię tego robić , mogę prać ,prasować i okna myć niz skubać ale też czasem muszę, ostatnio 12 brojlerów kropneliśmy, zostało jeszcze 8 i nastawiam się psychicznie na czwartek ;:219
A zima u ciebie piękna, u mnie jest mniej śniegu, drzewa nie są białe i ogólnie jest ponuro :cry:
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”