Aguś, dziękuję
 Nie sadziłaś narcyzów?[/quote]
 Nie sadziłaś narcyzów?[/quote]Moniczko sadziłam, sadziłam i to wiele razy, ale one u mnie coś giną
 W pierwszym roku po posadzeniu pięknie kwitną, później wychodzą same listeczki, których każdego roku jest coraz mniej
 W pierwszym roku po posadzeniu pięknie kwitną, później wychodzą same listeczki, których każdego roku jest coraz mniej 

Nie sadziłaś narcyzów?[/quote]
 Nie sadziłaś narcyzów?[/quote] W pierwszym roku po posadzeniu pięknie kwitną, później wychodzą same listeczki, których każdego roku jest coraz mniej

Moniś nawoziłam, wszystkie cebulowe pięknie u mnie rosną, jedynie narcyzy nie chcąMonia68 pisze:Aguś, nie mam pojęcia, dlaczego tak się dzieje... Nawoziłaś je czymś?
Przed chwilą zadzwonił kurier, do 13.00 dostarczą rośliny z kwietnika. Zapytałam o kwotę i już wiem, że wszystkiego nie będzie. Jestem ciekawa, co przysłali...

cz.1, cz. 2
 cz.1, cz. 2

A szkoda...tyle jeszcze mam do zrobienia na działeczce no i te liliowce od ciebie. Dziękuję.
  A szkoda...tyle jeszcze mam do zrobienia na działeczce no i te liliowce od ciebie. Dziękuję.  . Pochwal się nowościami...jestem bardzo ciekawa co za śliczności. No i następna praca z posadzeniem tego wszystkiego ci się szykuje. Jak widać w naszych ogródkach co jak co....ale na brak pracy nikt nie narzeka.
 . Pochwal się nowościami...jestem bardzo ciekawa co za śliczności. No i następna praca z posadzeniem tego wszystkiego ci się szykuje. Jak widać w naszych ogródkach co jak co....ale na brak pracy nikt nie narzeka. 

Mam tylko nadzieję, że w Twoim ogrodzie pokażą, na co je stać!!
  Mam tylko nadzieję, że w Twoim ogrodzie pokażą, na co je stać!! Cieszę się, że wszystkie lilie już posadzone, reszta w doniczkach czeka na lepszy czas. Marzę o upale!! Podobno weekend ma być ciepły, nawet do 22 st. Oby to się sprawdziło, bo wolałabym zrobić imprezę na tarasie.
  Cieszę się, że wszystkie lilie już posadzone, reszta w doniczkach czeka na lepszy czas. Marzę o upale!! Podobno weekend ma być ciepły, nawet do 22 st. Oby to się sprawdziło, bo wolałabym zrobić imprezę na tarasie.

co tam kupiłaś
  co tam kupiłaś  

Mam zadaszony, więc deszcz mi nie przeszkadza. Ideał to upał, książka i dobre wino
  Mam zadaszony, więc deszcz mi nie przeszkadza. Ideał to upał, książka i dobre wino   Mam nadzieję, że pogoda dopisze!! Do rozpakowania paczki musiałam włożyć zimową kurtkę
  Mam nadzieję, że pogoda dopisze!! Do rozpakowania paczki musiałam włożyć zimową kurtkę   
  , bardzo liczę na poprawę pogody. U mnie naprawdę ciągle jest zimno, zresztą można to stwierdzic po roślinach...
  , bardzo liczę na poprawę pogody. U mnie naprawdę ciągle jest zimno, zresztą można to stwierdzic po roślinach... Cóż, powinnam się już do tego przyzwyczaić...
  Cóż, powinnam się już do tego przyzwyczaić... Pochwal sie prosze teraz fotkami.
 Pochwal sie prosze teraz fotkami. 

Na razie nie bardzo jest co pokazywać
  Na razie nie bardzo jest co pokazywać   

, nie zdążyła. Chyba za zimno jej w Elblągu.
 , nie zdążyła. Chyba za zimno jej w Elblągu.