Fidelis pisze:Piękny balkon!!! naprawdę cudny. No,wody to Ci pójdzie ale warto, a jak wyjeżdżasz na wakacje to kto się opiekuje kwiatami? Ja mam co roku ten problem...
Niestety na wakacje nie wyjeżdżam więc nie mam problemu z podlewaniem.
treissi pisze: Madziu balkonik rewelacja Masz na nim mnóstwo pięknych roślinek.
Fidelis pisze:Piękny balkon!!! naprawdę cudny. No,wody to Ci pójdzie ale warto, a jak wyjeżdżasz na wakacje to kto się opiekuje kwiatami? Ja mam co roku ten problem...
LeNka pisze:Zabrałam się dzisiaj za porządki na balkonie, i teraz mogę pokazać wam go całego . Nawet nie wiedziałam że tyle mogę zmieścić. Dalie i pelargonia są na przeprosiny za to że M wywalił mi koleuski i barahykome .
lenka wysiałaś już przymito takie małe kolorowe kwiatki ?
pytam bo ciekawa jestem co z tego ci wyjdzie ,szukałam takich nasionek kiedyś ale nie znalazłam .
:P :P
LeNko jeszcze raz, teraz na spokojnie;) obejrzałam Twój balkon. Jest po prostu REWELACYJNY! Wygląda jak ukwiecona łąka - efekt Twojego doboru i rozmieszczenia kwiatów jest powalający:) musi być cudownie siedzieć wśród tylu cudnych roślin:) bardzo mi wpadła w oko ta pomarańczowa, wysoka roślina - co to?
Leśny Duch pisze:LeNko jeszcze raz, teraz na spokojnie;) obejrzałam Twój balkon. Jest po prostu REWELACYJNY! Wygląda jak ukwiecona łąka - efekt Twojego doboru i rozmieszczenia kwiatów jest powalający:) musi być cudownie siedzieć wśród tylu cudnych roślin:) bardzo mi wpadła w oko ta pomarańczowa, wysoka roślina - co to?
A szczęślin - co tu dużo mówić - super..
Asiu dziękuje, ta pomarańczowa roślinka to dimoforteka, inny gatunek osteospermum