pelagia72- Agnieszko Dziękuję
To prawda, namalowanie portretu i to podobnego do właściwej osoby jest trudne. Doświadczyłam tego, Trochę się przy nim namęczyłam i stresu mnie to kosztowało. Ale ważne ,że obraz powstał.
Plenery czasami jakieś gminy organizują i my sami. Ten był naszym plenerem ( chełmskich malarzy ) naszego stowarzyszenia.
Mieczyki lubię. Wtykam je w różne miejsca.
Dalie też lubię. Ale w tym roku mam ich mniej. dużo minie wyszło. I nie wiem czemu.
any57- Andrzeju To nazwa Stowarzyszenia malarskiego w którym jestem.
Dziękuje bardzo
Bufo-bufo , lojka 63- Jolu
Smagliczki są piękne i długo kwitną. W tym roku mam ich więcej. W ubiegłym roku miałam 2 sadzonki i bardzo mi się spodobały. Dlatego wysiałam ich więcej i posadziłam w różnych miejscach.
.Na przyszły rok, sezon też tak zrobię.
Werbeny też są piękne. Te patagońskie podobają mi się w większej ilości. Mam nadzieję, że wysieją mi się bardziej.
Pieńki można wykorzystać na różne sposoby.
Moje sadźce rosną jak widać dobrze i wcale nie wilgotnej ziemi.
Może w upały trzeba czasami podlać i tyle.
Dziękuje i cieszę się, ze portret się spodobał.
O miło mi i to bardzo ,że moje zdjęcia ogrodowe , roślin i obrazy ci się podobają. Wszystkie uwagi, opinie są dla mnie ważne.
Bo człowiek przecież cały czas się rozwija w różnych dziedzinach też
Florian Silesia- Andrzeju Rutewka i mi się podoba. Chciałbym aby była większa i ta chmurka kwitnień małych perełkowych kwiatuszków też była większa i efektowniejsza. Może tak będzie w następnych latach ?
Wiem, wiem małe kwiatuszki są świetne w bukietach i teraz często używane we florystyce.
Dziękuję za uznanie mojej fotografii.
Malowanie wciągnęło mnie i to bardzo. Sama już zauważyłam ,że inaczej maluję niż na początku i chce mi się inaczej malować.
Cieszy mnie i to bardzo ,że ostatnie obrazy ci się spodobały.
To dla mnie miłe i zarazem ważne .