Ania Zuzia i Chłopaki cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
christinkrysia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2006, o 18:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ania Zuzia i Chłopaki cz.3

Post »

Moje miłe panie ... wywołałam temat, w którym każda z nas ma coś do powiedzenia i niekoniecznie dobrego ...
Oj ... ponarzekać można ale tak nieszkodliwie :;230 bo nie lubię jak sie komuś krzywda dzieje.
Co do eMów to ... oni maja swoje uniki i my też - samo życie .
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Takie życie. Jakby wszyscy byli tacy sami, byłoby nudno. Więc atrakcje mile widziane.

Dzis u mnie szaro buro i jakś bardziej przed-zimowo niz jesiennie. Idą na działkę, zerwę resztę natki a potem ja ususzę. Napcham troche poduszek, pójdę na pocztę, zrobie obiad, sprzątne suche pranie, wa własciwie 3 prania. Zaczną pisac 2 rozdział swojej pracę licencjackiej - wczoraj czyniłam przygotowania. 3 razy musze jechac do szkoły - zawieźć dzieci, przywieźć Kube a 2 godziny później Zuzię. podłogi musze umyć. Chciałam iść do parku pozbierac szyszki na stroiki, ale chyba za mokro.... Na koniec stwierdzę, że połowy nie zrobiłam, bo czasu nie starczyło.
Fraszka_1
1000p
1000p
Od: 16 cze 2013, o 15:41

Post »

Hej :wit

Przesyłam Ci trochę Słońca ;:3 bo u mnie świeci :)
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziekuje, a w Karkonoszach spadł snieg - dziewczyny na FO piszą ;:145
Fraszka_1
1000p
1000p
Od: 16 cze 2013, o 15:41

Post »

Zima się zbliża... :(
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

jeśli na 3 miesiące a potem zaraz wiosna, to fajnie. Gorzej, jeśli znowu przyjdzie na pół roku....
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

wielkakulka pisze:Takie życie. Jakby wszyscy byli tacy sami, byłoby nudno. Więc atrakcje mile widziane.

Dzis u mnie szaro buro i jakś bardziej przed-zimowo niz jesiennie. Idą na działkę, zerwę resztę natki a potem ja ususzę. Napcham troche poduszek, pójdę na pocztę, zrobie obiad, sprzątne suche pranie, wa własciwie 3 prania. Zaczną pisac 2 rozdział swojej pracę licencjackiej - wczoraj czyniłam przygotowania. 3 razy musze jechac do szkoły - zawieźć dzieci, przywieźć Kube a 2 godziny później Zuzię. podłogi musze umyć. Chciałam iść do parku pozbierac szyszki na stroiki, ale chyba za mokro.... Na koniec stwierdzę, że połowy nie zrobiłam, bo czasu nie starczyło.
-- 6 lis 2013, o 10:18 --
wielkakulka pisze:Takie życie. Jakby wszyscy byli tacy sami, byłoby nudno. Więc atrakcje mile widziane.

Aniu to samo uważam, nie mogą być wszyscy tacy sami, bo nudno by było, a co do planów to chyba przesadziłaś na jeden dzień ;:oj czasu na FO Ci nie starczy :wit
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21

Post »

Aniu dobrze będzie dasz radę ze wszystkim. :D Róznorodność musi być. :D Ja tez nie mogę czasem się wyrobic dom ,praca,dzieci ale takie życie. ;:196 :wit
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2011, o 12:33

Post »

Aniu! Widzę, że plany masz spore... No cóż jak zrobiłam listę na wczorajszy dzień... i okazało się, że nie zrobiłam nawet 5% ;:223 Owszem w planach nie było leniwych itp., ale to bardzo frustrujące! Jednak ja bez planów-list nie potrafię już działać :shock: tyle mam zaległych spraw, a i bieżących nie mogę robić przez ten kręgosłup, więc fakt, że H po przyjściu z pracy miał obiad (ostatnio wracał i mi szykował) był już jakimś sukcesem.
U mnie najlepiej się sprawdzały plany z rozpiską na konkretne godziny. I tak nie zrobiłam wszystkiego, ale łatwiej było mi wszystko ogarnąć. I nawet jak wpadłam w najmniej odpowiednim momencie na pomysł coby pospisywać i posegregować nasiona, to lista jakoś przywoływała mnie do porządku! ;:170
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Łazienka prawie czysta, jeszcze wannę wyszoruje,
Kuchnia zdomestosowana, kurze otarte, zostały podłogi,
Pranie sprzatniete z lekka uprasowane,
Czas na zakupy, poczte i obiad - nie wiem co gotowac, jakos dziś mi sie nie chce.

Na działke podskoczę jak odbiorę Kube i bedę miała chwile czasu, bo potem jadę po Zuzie.

Ja tez robie sobie pisemny plan co mam dziś zrobic i wieszam na przejściu z kuchni do pokoju - tasmą klejącą. Co zrobie skreślam.....wczoraj niemal nic nie wykresliłam, dzis nieco lepiej mi idzie.
Wiecie co chyba na jesień zamkne wątek ogrodowy i będziemy sie spotykac w moim drugim watku. Na działce nie ma juz wiele do pokazywania, a zawsze jakby cos zakwitło to i tak wstawię fotkę. Poza tym zimowity mi chyba padły, bo nie kwitną, a ubiegłej jesieni były.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aniu to chyba pogoda tak nastraja, że dostajemy lenia. Ale u Ciebie widzę, ze dziś praca aż pali się w łapkach....
U mnie gulasz z wczoraj, tylko dorobię kluseczki śląskie i surówkę i gotowe :D
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21

Post »

Czyli do przodu jestes :D ja planów nie robię co udaje mi się zrobić to juz sukces a nie zawsze wychodziły plany Miłego popołudnia.Po tym komentarzu od razu zgłodniałam :;230
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tak jakoś. Teraz zapraszam tutaj.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”