Iwonko! ...no to ja tak samo postąpię z wysianymi jeżówkami...wstawię je do tunelu foliowego. Jak długo tam mają stać wysiane w skrzynkach.?
Kasiu_Rom...my tez piekliśmy kiełbaski w kominku ....w koszyczku do frytek z Zeptera zawieszonym nad ogniskiem. Smaczne...ale te z ogrodowego grilla ...zdecydowanie smaczniejsze w tak pieknej zimowej scenerii.
Aniu...cieszę się,że w końcu masz trochę czasu na wypoczynek i pomyślałaś o sobie...U mnie dzisiaj cały dzień pada śnieg...zrelaksowałam się, dotleniłam przy odśnieżaniu, a raczej przy kosmetycznych zabiegach po odśnieżaniu zmotoryzowanym.
Beatko!...no ja mam to szczęście,że wszelkie prace remontowe w domu wykonuję mój M...ma do tego smykałkę i talent. Wiem jaka to jest oszczędność..kolosalna!

dla męża. Kochana wcale mój ogród nie jest taki zachwycający....dopiero tu na FO uświadomiłam sobie jaki powinien być....Teraz mam dużo czasu, więc stopniowo będę go rewolucjonizowala;:196
Dorotko! ...bardzo miło mi ,że bywasz u mnie....ja też zagladam często...nie zawsze zostawiając wpis....
Zatem nie poskramiajmy siebie...piszmy...