Balkogródek Katarzynki
-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Balkogródek Katarzynki
Witajcie kochani zaglądam tu bardzo rzadko, ale zaglądam ,a teraz przez tą zimę która nie chce odpuścić nawet nie mam co pokazać na rozpoczęcie sezonu 2013 

- gosia22
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 sty 2009, o 09:51
Chociaż tyle na pociechę ze zaglądasz ! Jak ci pięknie klematisy zakwitną to będziesz może częściej ? 

-
- 1000p
- gosia22
- Od: 31 sty 2009, o 09:51
Poważnie ? wszystkie ? jejku jaka szkoda ! mam nadzieje ze będziesz miała ochotę i czas zakupić nowe.
tęskno mi za twoim pięknym balonowym ogródkiem.
Tulipan w moim ulubionym kolorze, nawet nie wiedziałam ze może kwitnąć w wewnątrz.
tęskno mi za twoim pięknym balonowym ogródkiem.
Tulipan w moim ulubionym kolorze, nawet nie wiedziałam ze może kwitnąć w wewnątrz.
Kasiu, czy to pewne, że powojniki padły? Wegetacja będzie w tym roku opóźniona i poojniki nie rosną jeszcze. Oglądałam program w którym spec od clematisów mówił, że powojniki szczególnie wielkokwiatowe mogą nie mieć jeszcze pąków.
Boski kolor tego tulipanka;).
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu,
jak dobrze, że czasami Zaglądasz
Czemu nie Mówiłaś, że już nie Masz clematisów.
Zaszczepię Ci - moje
jak dobrze, że czasami Zaglądasz

Czemu nie Mówiłaś, że już nie Masz clematisów.
Zaszczepię Ci - moje

-
- 1000p
Gosi na pewno kupięnowe brdzo mi ich brakuje . Ściana obrośnięta i kwitnąca super wygląda .Ja też libię takie kolorki tulipanów a ten gatunek w szczegulności
Gosiu ja nie wiedziałam że mogą rosnąć i zakwitną w mieszkaniu ale co zrobić jak kupiłam na balkon z ta wstrętna zima nie odpuszcza więc stoją na parapecie . Może udało się bo tu mam chłodno kaloryfer w ogóle zakręcony .
Pati dziękuję
Kasiu na pewno clematisy padły już w tamtym roku ich niemiałam(chyba do ich utraty przyczynił się remont balkony rok wcześniej ) tylko arabela i może ona faktycznie odbije . Za to bratki żyją mimo nie zabezpieczenia skrzynek . Orlik też już zaczął wyglądać ale chyba zrezygnował . Zobaczymy czy będzie mu się jeszcze raz chciało rosnąć . Reszta w kartonach to chyba przeżyły tą długąąąąą zimę .
Justynko zaglądam ,zaglądam w tamtym roku niemiałam co pokazać . Wiesz że moje roślinki w "areszcie " siedziały przez córki koty .To ani wyglądu ani uroku niemiały i jeszcze właśnie niektóre padły i nic mi się już niechciało z nimi robić . W tym roku wiesz że mam plany trochę przestawić na balkonie ogródeczki i już po zabieram się do sadzenia
Bardzo Ci dziękuję za propozycję zaszczepienia clematisu ale kupię w tej firmie która się tym zajmuje i byłam bardzo zadowolona z roślinek od nich .

Pati dziękuję

Kasiu na pewno clematisy padły już w tamtym roku ich niemiałam(chyba do ich utraty przyczynił się remont balkony rok wcześniej ) tylko arabela i może ona faktycznie odbije . Za to bratki żyją mimo nie zabezpieczenia skrzynek . Orlik też już zaczął wyglądać ale chyba zrezygnował . Zobaczymy czy będzie mu się jeszcze raz chciało rosnąć . Reszta w kartonach to chyba przeżyły tą długąąąąą zimę .
Justynko zaglądam ,zaglądam w tamtym roku niemiałam co pokazać . Wiesz że moje roślinki w "areszcie " siedziały przez córki koty .To ani wyglądu ani uroku niemiały i jeszcze właśnie niektóre padły i nic mi się już niechciało z nimi robić . W tym roku wiesz że mam plany trochę przestawić na balkonie ogródeczki i już po zabieram się do sadzenia

- Locutus
- Od: 17 kwie 2010, o 16:48
- Kontakt:
Już myślałem, że się na forum na dobre zmyłaś... Na szczęście się pomyliłem.
Pozdrawiam!
LOKI
Pozdrawiam!
LOKI
witam sezonie i czekam na nowości ;)
Pozdrawiam Lila
Mój wiklinowy balkon
Mój wiklinowy balkon
-
- 1000p
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu nareszcie
Te Twoje cudne elfy
no i skalniaczek niczego sobie 

-
- 1000p
- Od: 24 maja 2009, o 22:09
Witaj Kasiu! Jak miło móc znów pospacerowac po Twoim balkonie.
- Paulii
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
Witaj Kasiu
Przepiękny skalniak

Pauli
"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"