Ogród Magdy zwanej Karolcią.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dziewczyny, piszecie o nalewkach, mniaaam, czy możecie dopisać swoje przepisy w wątku http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=2818. Tak mi ślina kapie na te Wasze przepisy, że jestem skłonna zmienić tytuł wątku :lol:
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 paź 2007, o 15:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Nalewko,a czy mogą być cytrynówki, ajerkoniaki, mamy z tatą i takie tam ;:88
Pozdrawiam Magda :)
Awatar użytkownika
Józef
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2006, o 12:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Nalewka pisze:Dziewczyny, piszecie o nalewkach, mniaaam, czy możecie dopisać swoje przepisy w wątku http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=2818. Tak mi ślina kapie na te Wasze przepisy, że
mnie też ...Magda ...wpraszam się na degustację...
Awatar użytkownika
Józef
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2006, o 12:11
Kontakt:

Post »

Nalewka...te na Warmii baaaardzo mi smakowały!!!
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Magdo, Karolciu, dziewczyno, jak Ty właściwie masz na imię :lol: :lol: :lol:

Tak, dopisuj wszystko, co tylko chcesz, a co jest podobne do nalewek :) Temat wątku naprawdę można zmienić na np. "Nalewki i inne napoje wyskokowe" :lol:
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

O.K,będę się produkować z tymi przepisami.
Karolcia to ksywa z lat szkolnych,
a na chrzcie mi dali Magdalena w skrócie Magda. Pozdrawiam :P
Awatar użytkownika
inag1
500p
500p
Od: 1 lis 2007, o 14:42

Post »

Bardzo podoba mi sie Twoja biała hortensja . Szkoda ,że masz tak mało zdjęć ,bo ogród zapowiada się pięknie.A z "Dżemem"trafiłaś w dziesiątkę ,też lubię ich słuchać :D
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Inko Serdeczne dzięki za odwiedzinki i miłe słówka. W przyszłym rok nadrobię te zdjęcia. A Rysia to ja wprost uwielbiam. Pozdrowionka Magda
Awatar użytkownika
ewab123
500p
500p
Od: 19 sie 2007, o 17:35

Post »

Magdusiu, roślinka dotarła dzisiaj. Jutro znajdzie się w ziemi. Zobaczymy co wyjdzie z naszego eksperymentu. Jeszcze nigdy nie sadziłam roślin w połowie listopada. Dziękuję. Jeżeli będziesz coś chciała z mojego ogrodu, to pisz.
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

ewab123 pisze:Magdusiu, roślinka dotarła dzisiaj. Jutro znajdzie się w ziemi. Zobaczymy co wyjdzie z naszego eksperymentu. Jeszcze nigdy nie sadziłam roślin w połowie listopada. Dziękuję. Jeżeli będziesz coś chciała z mojego ogrodu, to pisz.
Ewuniu,oj oj oj miałaś nie dziękować. Dobrze wiesz że za roślinki nie dziękujemy. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Fleur 78 pisze:Magdusiu, Karolcią zwana :D , dopiero dzisiaj odkryłam Twój ogródek i bardzo się cieszę, że tu trafiłam! Masz piękne roślinki, zdrowe, zadbane i ładnie skomponowane. Szkoda tylko, ze tak mało wkleiłaś zdjęć... Może masz jeszcze trochę "historycznych"? :D bo teraz to już coraz mniej ciekawie się robi w ogrodach... :? Mnie tez bardzo się podobają te różowe kwiatki od mamy! :D Szkoda, ze nie znasz nazwy... Ale może jeszcze uda się je zidentyfikować... :D Będę tu wracać. :D
Pogrzebałam dziś w internecie i znalazłam odpowiedz związaną z roślinką o różowych kwiatuszkach to DICENTRA EXIMIA, Serduszka wspaniała. Pozdrawiam Magda
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 lip 2007, o 23:21

Post »

Och, jak się cieszę, Madziu- Karolciu! ;:87 ;:87 ;:87 Dziękuję! Już zajrzałam do internetu i okazuje się, że trzeba ją sadzić wczesną jesienią lub wczesną wiosną. Wczesna jesień odpada, :( więc poczekamy do wczesnej wiosny... ;:3 :D
Awatar użytkownika
piku
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 12 lip 2007, o 13:20

Post »

Witaj Madziu :!: Wcześniej jakoś tu nie dotarłam, więc wpadłam z rewizytą i nie wiem czemu jesteś taka skromna. Twój ogródek jest już ładnie zagospodarowany i myślę że szybko stanie się dojrzałym ogrodem :wink: Może pokażesz nam trochę Twojej jesieni :?:
pozdrawiam Wiesia :wit
ogród / siedlisko / sukulenty / inne roślinki
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Serdeczne dzięki za rewizytę, jest mi bardzo miło że wpadłaś do mnie. Mam dla ciebie oczywiście wiśnióweczkę. Pozdrawiam Magda ;:12
Awatar użytkownika
piku
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 12 lip 2007, o 13:20

Post »

Oooo, dziękuję lubię owocowe naleweczki, sama stworzyłam w tym roku pigwówkę, ale do skosztowania będzie za miesiąc :?
pozdrawiam Wiesia :wit
ogród / siedlisko / sukulenty / inne roślinki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”