Ogród Magdy zwanej Karolcią.
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dziewczyny, piszecie o nalewkach, mniaaam, czy możecie dopisać swoje przepisy w wątku http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=2818. Tak mi ślina kapie na te Wasze przepisy, że jestem skłonna zmienić tytuł wątku 

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- Józef
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 mar 2006, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
mnie też ...Magda ...wpraszam się na degustację...Nalewka pisze:Dziewczyny, piszecie o nalewkach, mniaaam, czy możecie dopisać swoje przepisy w wątku http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=2818. Tak mi ślina kapie na te Wasze przepisy, że
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Magdo, Karolciu, dziewczyno, jak Ty właściwie masz na imię
Tak, dopisuj wszystko, co tylko chcesz, a co jest podobne do nalewek
Temat wątku naprawdę można zmienić na np. "Nalewki i inne napoje wyskokowe" 

Tak, dopisuj wszystko, co tylko chcesz, a co jest podobne do nalewek

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- Karolcia
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 paź 2007, o 15:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewuniu,oj oj oj miałaś nie dziękować. Dobrze wiesz że za roślinki nie dziękujemy. Pozdrawiam.ewab123 pisze:Magdusiu, roślinka dotarła dzisiaj. Jutro znajdzie się w ziemi. Zobaczymy co wyjdzie z naszego eksperymentu. Jeszcze nigdy nie sadziłam roślin w połowie listopada. Dziękuję. Jeżeli będziesz coś chciała z mojego ogrodu, to pisz.
Pozdrawiam Magda 

- Karolcia
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 paź 2007, o 15:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pogrzebałam dziś w internecie i znalazłam odpowiedz związaną z roślinką o różowych kwiatuszkach to DICENTRA EXIMIA, Serduszka wspaniała. Pozdrawiam MagdaFleur 78 pisze:Magdusiu, Karolcią zwana, dopiero dzisiaj odkryłam Twój ogródek i bardzo się cieszę, że tu trafiłam! Masz piękne roślinki, zdrowe, zadbane i ładnie skomponowane. Szkoda tylko, ze tak mało wkleiłaś zdjęć... Może masz jeszcze trochę "historycznych"?
bo teraz to już coraz mniej ciekawie się robi w ogrodach...
Mnie tez bardzo się podobają te różowe kwiatki od mamy!
Szkoda, ze nie znasz nazwy... Ale może jeszcze uda się je zidentyfikować...
Będę tu wracać.
Pozdrawiam Magda