Witam Was serdecznie w pierwszym dniu nowego roku

. Nowy Rok i nowe nadzieje
Czy uda się mi doprowadzić stary ogródek do przyzwoitego wyglądu? Czy ten koło domku będzie mniej kłujący? Czy zakwitną namiętnie dosadzane od jesieni kolejne cebulki tulipanów? Czy uda się mi przeprowadzić róże i byliny? A może lepiej kupić nowe?
Mam mnóstwo pytań, planów, mnóstwo zamierzeń. Oby ten nadchodzący rok pozwolił zrealizować je wszystkie. Czego i sobie i Wam serdecznie życzę
A w najbliższym czasie czeka mnie wydatek i zakup nowej karty pamięci. Stara, z wszystkimi fotografiami domu, ogrodu i moich bliskich niestety uszkodzona, tak, jak i stary laptop. No i nie mam żadnych pamiątkowych fotografii z minionego roku
Ra -Basiu Mam nadzieję, że nie zniknęłaś z FO na stałe. ITwoja kwarantanna dobiegła już końca. Mam nadzieję, że obie będziemy wymieniać uwagi o naszych nowych - starych domkach
Maryniu masz rację, o w ogromnej mierze dzięki Tobie zaglądnęłam do mojego sierocego

troszku wątku. Dziękuję
Tesiu już szykuję się do wysiewu tychże. Oby z lepszym skutkiem niż rok temu
Bogusiu kuchnia tak

okna nie
Grażyno dziękuję. Zapraszam serdecznie częściej
Stasiu dziękuję ślicznie. Masz rację potrzeba zdrowia, sił i kasy, resztę da się kupić
Reniu u Ciebie prawie ciacho bezkosztowe

mniam mniam, oczywiście wczoraj znów było na stole, obok szampan "sowietskoje..."
Aniu fiołki tak, jak malowane;:122 , ale storczyki marnieją u mnie w ekspresowym tempie

. Kolejne dwa straszą gołymi patykami
Iwonko kochana

wywołałaś mnie "do tablicy". Święta spokojne, rodzinne, choć bez Wojtusia. Sylwester też, jutro przyjedzie, zostanie do niedzieli

Na wiosnę już bardzo czekam, chciałabym troszku pozmieniać wokół domku, zobaczymy na ile wystarczy mi siłł i kaski oczywiście

Chciałabym choć w dziesiątej części mieć tak ślicznie jak u Ciebie

Zdrówka życzę
Spokojnego wieczoru