Górki,pagórki i reszta w 2014r.
-
evastyl
- 1000p

- Od: 13 sie 2009, o 18:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Górki,pagórki i reszta w 2014r.
Janku to stronka dla Ciebie do pooglądania http://www.pottertons.co.uk/pott/index.php bardzo ładne zdjęcia powrzucali na Facebooka ...tak ładne że aż wyłączyłam komputer

- magry
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 wrz 2009, o 19:20
Iga- A ja nie wiem gdzie podział się mój chwast bo go nie ma.W jednym miejscu rośnie trochę lużnej trawy.Może wygnił pod liśćmi,
które zostały z jesieni.Jest kilka bylin wysadzonych przez mróz,które muszę wkopać głębiej i wyrównać ziemię.To cała moja robota.Twoje rabatki
są czyste.Ja chwastu nie widzę więc o czym mówisz ?.
Ewa- A czego ty jeszcze chcesz ?.Widziałem toto.Ja już nie wiem co mi podoba się..Na pewno kilka skalnic,dzwonków malutkich i czosnek
narcyzowy.Poza tym to u mnie robi się ciasno.Obecnie na chcę-lista mam irysa variegata,przylaszczkę o ile moja zbłażni się i białego
erynusa.Ten pierwszy i ostatni kupię za miedzą.Masz jeszcze miejsce do sadzenia ?Mam delegację do Szewczykowa to coś moje piękne oczy
kupią ale trzeba jeszcze poczekać ok.2 tygodni bo wegetacja tamże jak u mnie.Może coś wymyśli się.Nie,chyba zamknę oczy.
czy czuć jak pachnie ?

które zostały z jesieni.Jest kilka bylin wysadzonych przez mróz,które muszę wkopać głębiej i wyrównać ziemię.To cała moja robota.Twoje rabatki
są czyste.Ja chwastu nie widzę więc o czym mówisz ?.
Ewa- A czego ty jeszcze chcesz ?.Widziałem toto.Ja już nie wiem co mi podoba się..Na pewno kilka skalnic,dzwonków malutkich i czosnek
narcyzowy.Poza tym to u mnie robi się ciasno.Obecnie na chcę-lista mam irysa variegata,przylaszczkę o ile moja zbłażni się i białego
erynusa.Ten pierwszy i ostatni kupię za miedzą.Masz jeszcze miejsce do sadzenia ?Mam delegację do Szewczykowa to coś moje piękne oczy
kupią ale trzeba jeszcze poczekać ok.2 tygodni bo wegetacja tamże jak u mnie.Może coś wymyśli się.Nie,chyba zamknę oczy.
czy czuć jak pachnie ?
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Górki,pagórki i reszta.
-
iga23

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Irysa Variegatę oddam w dobre ręce jak odbije, kapryśnic nie lubimy.
- magry

Nie mam jeszcze wiosennych kwiatów więc dla wszystkich pań, odwiedzających ten wątek, będzie piosenka.
https://www.youtube.com/watch?v=aZELB7GIx5o
https://www.youtube.com/watch?v=aZELB7GIx5o
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Górki,pagórki i reszta.
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Janku dzięki
śliczna piosenka
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
- misia53

- Od: 3 paź 2011, o 00:32
Janku ,dzięki
podkład z wiosennymi kwiatami 
Mój ogród - moje marzenie
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
- magry

Wiosna wróciła ale na jaskółeczkę jeszcze trochę poczekamy.Renatko nie wiem co tak pcha się.Arcydzięgiel ?
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Górki,pagórki i reszta.
I tak ja podejrzewała , Ciebie trudno czym kol wiek zaskoczyć

Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
- magry

Nooo ! wreszcie mi uległa.Są krokusy,kilka ranników i kolorowo robi się.

Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Górki,pagórki i reszta.
-
evastyl
- 1000p

- Od: 13 sie 2009, o 18:06
Janku oczarowałeś ja i Ci uległa
U mnie dzisiaj było 30 stopni w słońcu ...tak nagle gorąco ...ledwo zipię ale walczę ostro .
- Iw

- Od: 4 sie 2008, o 22:00
Janku, a gdzie górka 
-
krasna101
- Przyjaciel Forum - silver

- Od: 5 gru 2011, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj
Janku i ja do Ciebie trafiłam.Skalniak rzeczywiście imponujący
Krzewy pięknie u Ciebie już rozkwitają.U mnie mimo,ze to biegun zimna już rozkwitły przebiśniegi i krokusy a tulipany,narcyzy i inne cebulowe już wychyliły główki. Najbardziej chyba cieszy to,że tegoroczne święta bedą pełne kwiatów a nie jak poprzednie śniegu/ o ile nic się nie zmieni -choć dziś w tv słyszałam, ze jeszcze ma śnieg padać
/.
pozdrawiam
pozdrawiam
- magry

Ewa- Bardzo słabiutki mój urok skoro długo trzeba było czekać.Zbytnio nie nalegałem bo do pracy nająłem się.Plan marketingowy piszę.
Na roślinki zarabiam.A okrzyk o uległości pochodzi z filmu Rzeczpospolita babska i ulegał czołg.Krystyna Sienkiewicz to ogłosiła i poszła
do paki.Upały to raczej niech zostaną w Szczecinie.Nie lubię i moje wiosenne roślinki też.Zmarszczki od tego dostają.
Iwonko-Górka była i już nie ma górki.Musi być inaczej wyprofilowana i pierwiosnków troszkę dokupionych a to będzie w przyszłym
tygodniu.Końcówka będzie póżniej.Od strony północnej jest ścieżka.Nie mogę jej w tej chwili przesunąć dalej bo trzeba poczekać aż wyjdą
rośliny.Tę część muszę podnieść wyżej,obłożyć kamieniami a w szczeliny posadzić ramondę ponieważ nie ma dobrego miejsca.Pierwiosnków mam
w tej chwili 18 ale potrzeba jeszcze 7-8 szt.
nieudana górka pierwiosnkowa.

Natomiast przylaszczkowo chciałbym mieć poniżej tej górki.Duże krzaczysko potrzebne bo to jest strona południowa.Dodatkowo,rosną tam
irysy,których nie chcę teraz przesadzać.Sama widzisz,że planowanie na 400 m. jest kłopotliwe a jak jeszcze wszystko chce się mieć to ciągle
donice stoją.
planowane przylaszczkowo.

Bożenko- Mieszkasz na biegunie zimna ale za to jak krajobrazowo urozmaiconym.Kiedyś często jeżdziłem na Litwę i suwalskie bardzo
mi się podobało właśnie za te górki i pagórki.Twój ogródek znam.Już wcześniej zwróciłem na niego uwagę.Śnieg może jeszcze padać ale to będą
już jego krótkie chwile.
moje krokusy rozlazły się po całej działce i mało rośnie w kępkach.

Na roślinki zarabiam.A okrzyk o uległości pochodzi z filmu Rzeczpospolita babska i ulegał czołg.Krystyna Sienkiewicz to ogłosiła i poszła
do paki.Upały to raczej niech zostaną w Szczecinie.Nie lubię i moje wiosenne roślinki też.Zmarszczki od tego dostają.
Iwonko-Górka była i już nie ma górki.Musi być inaczej wyprofilowana i pierwiosnków troszkę dokupionych a to będzie w przyszłym
tygodniu.Końcówka będzie póżniej.Od strony północnej jest ścieżka.Nie mogę jej w tej chwili przesunąć dalej bo trzeba poczekać aż wyjdą
rośliny.Tę część muszę podnieść wyżej,obłożyć kamieniami a w szczeliny posadzić ramondę ponieważ nie ma dobrego miejsca.Pierwiosnków mam
w tej chwili 18 ale potrzeba jeszcze 7-8 szt.
nieudana górka pierwiosnkowa.
Natomiast przylaszczkowo chciałbym mieć poniżej tej górki.Duże krzaczysko potrzebne bo to jest strona południowa.Dodatkowo,rosną tam
irysy,których nie chcę teraz przesadzać.Sama widzisz,że planowanie na 400 m. jest kłopotliwe a jak jeszcze wszystko chce się mieć to ciągle
donice stoją.
planowane przylaszczkowo.
Bożenko- Mieszkasz na biegunie zimna ale za to jak krajobrazowo urozmaiconym.Kiedyś często jeżdziłem na Litwę i suwalskie bardzo
mi się podobało właśnie za te górki i pagórki.Twój ogródek znam.Już wcześniej zwróciłem na niego uwagę.Śnieg może jeszcze padać ale to będą
już jego krótkie chwile.
moje krokusy rozlazły się po całej działce i mało rośnie w kępkach.
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Górki,pagórki i reszta.
- Iw

- Od: 4 sie 2008, o 22:00
Janku, nie jest tak źle. Na razie to same kamyczki, ale jak zielone wyjdzie to zaraz się zmieni wygląd
.
A gdybyś zamiast jakiegoś krzaka wsadził coś za pniu, taki parasol. Będzie cień, wiosną prześwity i można to przycinając regulować.
Pokazuj dalej. Jednak 400 m to zdecydowanie za mało
A gdybyś zamiast jakiegoś krzaka wsadził coś za pniu, taki parasol. Będzie cień, wiosną prześwity i można to przycinając regulować.
Pokazuj dalej. Jednak 400 m to zdecydowanie za mało