Anabell masz piękno kolekcje storczyków Najbardziej podobają mi się Twoje różowe phala oraz białe i żółty, które kwitną w jednej donicy... wspaniały pomysł
Anabell, lubię do Ciebie zaglądać
Jeden kwiat Brassolaeliocattleyi, ale JAKI Chętnie bym ja wąchała razem z Tobą
Często wracam do Twoich cudnych kwitnień sierpniowych. Mam namiastkę lata zimą, z takimi uroczymi perełkami na dodatek
Powoli rozwijają się pączki na moich parapetach i od razu weselej się robi , lubię te zimowe kwitnienia choć sporo pąków w tym czasie opada No ale coś tam jednak przetrwało
Piękne kwitnienia gratuluję. Wszystkie bardzo mi się podobają, ale najbardziej Philadelphia Mam w planie w tym roku powiększyć swoją kolekcję o takiego storczyka
Dziękuję Wszystkim za odwiedziny w moim wątku U mnie dość skromnie , sporo pączków u phalaenopsis spadło ale coś tam zakwitło
moja łaciata hybryda phalaenopsis
hybrydy phalaenopsis - u jednej dwa kwiaty zmutowały i nie mają warżki
A to już moja phalaenopsis stuartiana miała bardzo długi pęd i wiele pąków ale niestety został tylko jeden ,który zakwitł ,chyba na pocieszenie . To już nie pierwsze kwitnienie u mnie , mam ją od agarowej siewki , uprawa parapetowa .
Anabell, przyszłam i ja z rewizytą. Masz piękne, zadbane kwiaty, no i ten phalenopsis - pomarańczowa krówka, super . Dendrobia z grupy Nobilis też mam, ale mało mi kwitły, głównie rośnie sałata, bo w zeszłe lato nie werandowały. W poprzednie złapały przędziorka i nie chciałam ich narażać.