Dom w odcieniach zieleni (2)
- nuta23
- 1000p
- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Dom w odcieniach zieleni (2)
Nie wiem jak to się stało, że melduję się dopiero teraz ale jestem. Ma;uszki piknie rosną a Hiacynt rzeczywiście coś łysawy ale i tak ma swój urok.
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
- mniodkowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
Wprawdzie pisałaś do Stokrotkani ale doczytałam i ja
i chyba nie kumam - jakiś głupol ten listonosz, jak wg niego listy są za duże to niech to zgłasza na jakiejś swojej dyspozytroni, bo przecież na PP jest tak, że mniejsze listy dostaje jeden listonosz, a większe listy/paczki - taki co samochodem je rozwozi - i ja to bym juz mu tam ;:121
Mam nadzieję, że nie zaprzestaniesz przez to zakupów kwiatkowych drogą wysyłkową
No a hiacynt to cudowny
sobie popatrzę na Twego bo sama sobie nie zamierzam kupić...
p.s. dobrze kojarzę, że to Ty kiedyś pisząc posta zauważyłaś info o nieczytaniu regulaminu forum, bo wstawiłaś "brzydki wyraz" z nazwą kwiatka w roli głównej...? bo mi się też wlaśnie to zdarzyło

No a hiacynt to cudowny

p.s. dobrze kojarzę, że to Ty kiedyś pisząc posta zauważyłaś info o nieczytaniu regulaminu forum, bo wstawiłaś "brzydki wyraz" z nazwą kwiatka w roli głównej...? bo mi się też wlaśnie to zdarzyło

Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
- Stokrotkania
- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Kontakt:
Hiacynt ładny, a listonosza olej. 

- rapunzel
- Od: 26 lip 2011, o 18:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nie mogę się nie zgodzić z mniodkową, bo ja wszystkie paczki-listy z kwiatami dostawałam do ręki. Chyba strasznie wygodnicki ten wasz listonosz. 

-
- 1000p
- Od: 23 sie 2011, o 13:47
Aj to bym sie
Ale mam nadzieję że to nadrobisz co ? 

Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
- Motylica100
- 200p
- Od: 14 mar 2010, o 14:49

http://gady-gady.pl/shop/index.php/pl/terra/wiwarium
- Wiktoria_W
- Od: 21 sty 2011, o 03:14
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przepraszam, że dopiero teraz, ale po pierwsze nie mam co pokazywać, a po drugie znów jakaś niemoc mnie ogarnęła i szał zakupów świątecznych
.
Rapunzel -
na szczęście jest prawie taki, jak na etykiecie. Teraz troszkę nadrobił i nieco lepiej wygląda. Może uda mi się zrobić mu zdjęcie, bo cały czas zostawiam na później, a później jest już zawsze ciemno. Nasz listonosz przemieszcza się z jedną torbą, więc mu niewygodnie. Ci, którzy bywają w zastępstwie, miewają po dwie.
Kasik - dziękuję
.
Meandrzejew - dziękuję bardzo
.
Nuto - cieszę się, że dotarłaś
. Może jednak się zbiorę do kolejnej fotki zanim przekwitnie
.
Mniodkowa -
. No właśnie on nosi wszystkie listy: i duże, i małe. Ten, który jeździ autem, ma tylko paczki. Może chwilowo dam mu odpocząć (do wiosny)
.
Stokrotkaniu - dziękuję
.
Lidko - nadrobię na wiosnę
. Teraz kasa potrzebna na prezenty.
Motylico - dziękuję bardzo za informację. Czyli jednak zastanowię się nad korkiem. Wiem, że powinnam inaczej nazywać ten szklany pojemnik
, ale kupiłam go jako terrarium i jakoś tak mi zostało
. Może to moje też kiedyś będzie tak wyglądać, ale to wymaga podjęcia wielu decyzji, a ja jakoś nie mogę się zmobilizować
.

Rapunzel -

Kasik - dziękuję

Meandrzejew - dziękuję bardzo

Nuto - cieszę się, że dotarłaś

Mniodkowa -

Stokrotkaniu - dziękuję

Lidko - nadrobię na wiosnę

Motylico - dziękuję bardzo za informację. Czyli jednak zastanowię się nad korkiem. Wiem, że powinnam inaczej nazywać ten szklany pojemnik

- Stokrotkania
- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Kontakt:
Nie ma za co, ja na szczęście zakupy już zrobiłam, zostały mi jeszcze okna do umycia i kilka drobiazgów do zrobienia (typu: dekoracje).
- rapunzel
Stokrotkaniu, to ty na swięta nic poza tymi pierniczkami do jedzenia nie robisz?
Wiktorio, ja już nie mogę się doczekać swojego hiacynta, czyżby został tak zaprogramowany, żeby zakwitnąć na święta?

Wiktorio, ja już nie mogę się doczekać swojego hiacynta, czyżby został tak zaprogramowany, żeby zakwitnąć na święta?

- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Hiacynt jak na zimowe warunki piękny 

- Wiktoria_W
Rapunzel - trzymam kciuki za świąteczne kwitnienie
.
Trzynastko, Jatro - dziękuję bardzo
.
Mam chwilkę czasu, na zewnątrz zimno, że aż się nie chce wychodzić, więc wpadłam nieco odkurzyć wątek
.
Udało mi się cyknąć jeszcze parę fotek mojemu przekwitającemu hiacyntowi. Mam nadzieję, że udało mi się uchwycić drugą łodyżkę przedzierającą się przez gąszcz liści
:

Zostawię Wam jeszcze nieco balkonowej wiosny - smacznego
:

I lecę po resztę prezentów
.

Trzynastko, Jatro - dziękuję bardzo

Mam chwilkę czasu, na zewnątrz zimno, że aż się nie chce wychodzić, więc wpadłam nieco odkurzyć wątek

Udało mi się cyknąć jeszcze parę fotek mojemu przekwitającemu hiacyntowi. Mam nadzieję, że udało mi się uchwycić drugą łodyżkę przedzierającą się przez gąszcz liści

Zostawię Wam jeszcze nieco balkonowej wiosny - smacznego

I lecę po resztę prezentów

- rapunzel
Wiktorio, twój hiacynt jest śliczny, a co najważniejsze dwupędowy, super. Ciekawe, czy mój też wyda dwa pędy?
Jestem najedzona bananem i mandarynkami, a i tak mi ślinka pociekła na widok balkonowych zdjęć. Czy to poziomki?

Jestem najedzona bananem i mandarynkami, a i tak mi ślinka pociekła na widok balkonowych zdjęć. Czy to poziomki?
- Wiktoria_W
Dziękuję bardzo
. Tak, to poziomki: te kwitnące to młode, żółte - w tym roku je siałam i właśnie kwitną pierwszy raz (ale sobie porę wybrały
), a ten owocek niedojrzały to "weteranka" czerwona. Ona też ma kwiaty, ale nie załapały się na fotki
.

- rapunzel
Wiktorio, uwielbiam poziomki i nie wiem teraz, jak wytrzymam do lata.
Czy one mają u ciebie dużo słońca?