Balkogródek Katarzynki
-
- 1000p
- Od: 24 maja 2009, o 22:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Balkogródek Katarzynki
Cześć! Chciałabym zobaczyć Twój kwitnący skalniaczek. Czy pokażesz nam jakieś zdjęcia?
-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
Welkam oczywiście, właśnie taki mam zamiar, dzisiaj u mnie pada więc biorę się do wstawiania zdjęć
skalniak nowe kamienie
czerwony rojnik w piegusku tak mi się kojarzą te kamienie jakby obsypane makiem też przywiezione z gór
rozchodnik zakwitł
pierwszy i na razie jedyny kwiatek macierzanki miniaturki
żurawka rozrosła się bardzo i kwitnie jest tak wysoka że musiałam ją zrobić w kawałkach inaczej bym nie dała rady
dzwonek zaczyna kwitnąć ma dużo pączków

-
- 1000p
I moje fuksje różową już pokazywałam
i jedna z czerwonych
już pokazała swoje środki Mam jeszcze jedną ale ta cały czas trzyma mnie w niepewności jaka będzie .
na koniec klonik, następne listki ,tylko nie wiem jak go kupowałam co prawda był już zielony ale miał być czerwony no cóż chyba już mu tak zostanie w takiej formie też go lubię może na jesień się przebarwi poczekamy ,zobaczymy

- gosia22
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 sty 2009, o 09:51
No ładnie ładnie brawo
I to wszystko na twoim balkonie?! genialne ! A skąd masz takie ładne kamienie?

Witaj Kasiula
Świetny ten Twój skalniaczek. A fuksje piękne. Moje jeszcze w pąkach, ale mam nadzieję, że w końcu się namyślą i zaczną kwitnąć 

-
- 1000p
Gosiu kamienie z różnych stron Polski bo my z mężem to takie Jaśki wędrowniczki jesteśmy , te ostatnie i piegusek ze Szklarskiej Poręby (czerwiec) Marcinku skalniaczek będzie świetny(tak myślę) jak się rozrośnie ,na razie nie daje mu szansy bo cały czas coś zmieniam i za każdym razem obiecuję sobie i roślinkom że to już ostatni raz .Fuksje na pewno niedługo się uśmiechną do ciebie, tak dbasz o swoje kwiatuszki (pokażesz je mam nadzieję )
Kasieńko, fuksje uuurocze
A na Westera nie mogłam się napatrzeć.A propos "ostatnich" zakupów, hmm... To jest na pewno jakaś choroba, bo ja też ciągle mówię, że "ostatnie" i miało tak być a wyszło jak zwykle ;)

-
- 1000p
Edziuja na razie jakoś powstrzymuję się z zakupami ale ostatnio od koleżanki z działki przywiozłam sobie jeszcze kilka kwiatuszków , ale nie kupiłam
Łukasz a ty jak zaczynasz zbierać kamyki na skalniaczek
Zawsze żałuję że nie można na zdjęciu w całości pokazać balkonu

Jak to nie można, a z balkonu sąsiadakatarzynka575 pisze: Zawsze żałuję że nie można na zdjęciu w całości pokazać balkonu

A jak zakwitnie w końcu moja fuksja to od razu gonię do Ciebie z tą wiadomością

-
- 1000p
HA<HA<HA Marcinku w Łodzi sąsiedzi nie są tak ze sobą zżyci a wejścia na klatki pozamykane a poza tym na zewnątrz i tak nic nie widać to jest balkon dla mnie i dla moich gości .Co do fuksji to trzymam cię za słowo
- daka
- 1000p
- Od: 10 lut 2010, o 17:29
Kasiu pokłony dla ciebie że udało ci się doprowadzić je do tak pięknego kwitnienia

-
- 1000p
Łukasz co ty idziesz na łatwiznę i kupujesz,zbieraj do przyszłego roku będzie jak znalazł a żwirek do wykończenia kupisz w zoologicznym. Welkam to jeszcze zdjęcia dla ciebie
to maleństwo też mi kwitnie ale nie wiem jak się nazywa
i rojnik którego zakupiłam jako zielonego a teraz widzisz jak się pięknie zarumienił
a czerwony tak jak u ciebie coś zmienia barwę i lekko pozieleniał może z zazdrości właśnie przez tego ha ,ha ,ha

-
- 1000p
- Od: 24 maja 2009, o 22:09
Dziękuję bardzo 

-
- 1000p

- gosia22
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 sty 2009, o 09:51
Widzę ze pogoda dopisała a i widoki piękne. Niestety moja wiedza o górach kończy się na Zakopanem i Bystrzycy Kłodzkiej hihi. A na kamyczki uważaj żeby balkon ciężar uniósł.