Balkogródek Katarzynki

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
welkam
1000p
1000p
Od: 24 maja 2009, o 22:09
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Balkogródek Katarzynki

Post »

Cześć! Chciałabym zobaczyć Twój kwitnący skalniaczek. Czy pokażesz nam jakieś zdjęcia?
Pozdrawiam i zapraszam
Historia pewnej donicy
Moje storczyki
katarzynka575
1000p
1000p
Od: 15 mar 2010, o 10:13

Post »

Welkam oczywiście, właśnie taki mam zamiar, dzisiaj u mnie pada więc biorę się do wstawiania zdjęć :D skalniak nowe kamienie Obrazek Obrazekczerwony rojnik w piegusku tak mi się kojarzą te kamienie jakby obsypane makiem też przywiezione z gór Obrazek Obrazekrozchodnik zakwitł Obrazekpierwszy i na razie jedyny kwiatek macierzanki miniaturki Obrazek Obrazekżurawka rozrosła się bardzo i kwitnie jest tak wysoka że musiałam ją zrobić w kawałkach inaczej bym nie dała rady Obrazek Obrazekdzwonek zaczyna kwitnąć ma dużo pączków
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

I moje fuksje różową już pokazywałam Obrazek i jedna z czerwonych Obrazek już pokazała swoje środki Mam jeszcze jedną ale ta cały czas trzyma mnie w niepewności jaka będzie . Obrazekna koniec klonik, następne listki ,tylko nie wiem jak go kupowałam co prawda był już zielony ale miał być czerwony no cóż chyba już mu tak zostanie w takiej formie też go lubię może na jesień się przebarwi poczekamy ,zobaczymy
Awatar użytkownika
gosia22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2009, o 09:51

Post »

No ładnie ładnie brawo ;:63 I to wszystko na twoim balkonie?! genialne ! A skąd masz takie ładne kamienie?
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46

Post »

Witaj Kasiula :heja Świetny ten Twój skalniaczek. A fuksje piękne. Moje jeszcze w pąkach, ale mam nadzieję, że w końcu się namyślą i zaczną kwitnąć :D
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

Gosiu kamienie z różnych stron Polski bo my z mężem to takie Jaśki wędrowniczki jesteśmy , te ostatnie i piegusek ze Szklarskiej Poręby (czerwiec) Marcinku skalniaczek będzie świetny(tak myślę) jak się rozrośnie ,na razie nie daje mu szansy bo cały czas coś zmieniam i za każdym razem obiecuję sobie i roślinkom że to już ostatni raz .Fuksje na pewno niedługo się uśmiechną do ciebie, tak dbasz o swoje kwiatuszki (pokażesz je mam nadzieję )
Awatar użytkownika
Edyś
500p
500p
Od: 28 cze 2008, o 00:07
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kasieńko, fuksje uuurocze :) A na Westera nie mogłam się napatrzeć.A propos "ostatnich" zakupów, hmm... To jest na pewno jakaś choroba, bo ja też ciągle mówię, że "ostatnie" i miało tak być a wyszło jak zwykle ;)
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

Edziuja na razie jakoś powstrzymuję się z zakupami ale ostatnio od koleżanki z działki przywiozłam sobie jeszcze kilka kwiatuszków , ale nie kupiłam :;230 Łukasz a ty jak zaczynasz zbierać kamyki na skalniaczek :?: Zawsze żałuję że nie można na zdjęciu w całości pokazać balkonu
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46

Post »

katarzynka575 pisze: Zawsze żałuję że nie można na zdjęciu w całości pokazać balkonu
Jak to nie można, a z balkonu sąsiada ;:112 Trzeba się będzie tylko bardziej wychylić :;230

A jak zakwitnie w końcu moja fuksja to od razu gonię do Ciebie z tą wiadomością :D
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

HA<HA<HA Marcinku w Łodzi sąsiedzi nie są tak ze sobą zżyci a wejścia na klatki pozamykane a poza tym na zewnątrz i tak nic nie widać to jest balkon dla mnie i dla moich gości .Co do fuksji to trzymam cię za słowo
Awatar użytkownika
daka
1000p
1000p
Od: 10 lut 2010, o 17:29

Post »

Kasiu pokłony dla ciebie że udało ci się doprowadzić je do tak pięknego kwitnienia ;:180 ;:108
Moje wątki.
Pozdrawiam Damian.
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

Łukasz co ty idziesz na łatwiznę i kupujesz,zbieraj do przyszłego roku będzie jak znalazł a żwirek do wykończenia kupisz w zoologicznym. Welkam to jeszcze zdjęcia dla ciebie Obrazekto maleństwo też mi kwitnie ale nie wiem jak się nazywa Obrazek i rojnik którego zakupiłam jako zielonego a teraz widzisz jak się pięknie zarumienił :D a czerwony tak jak u ciebie coś zmienia barwę i lekko pozieleniał może z zazdrości właśnie przez tego ha ,ha ,ha
welkam
1000p
1000p
Od: 24 maja 2009, o 22:09

Post »

Dziękuję bardzo :D
Pozdrawiam i zapraszam
Historia pewnej donicy
Moje storczyki
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

Obrazek Tu właśnie znalazłam cudne kamienie do skalniaczka ,nie mogłam się zdecydować które mam zabrać ze sobą (Szrenica/ Śnieżne Kotły) te różowo- białe tylko w górach takie można znaleźć .Były jeszcze takie które pięknie się błyszczały od promieni słonecznych ale mój skalniak już nie ma miejsca przecież jak tak dalej pójdzie zamiast kolekcji roślinek będzie kolekcja kamieni :;230
Awatar użytkownika
gosia22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2009, o 09:51

Post »

Widzę ze pogoda dopisała a i widoki piękne. Niestety moja wiedza o górach kończy się na Zakopanem i Bystrzycy Kłodzkiej hihi. A na kamyczki uważaj żeby balkon ciężar uniósł. :wink:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”