tadeo pisze:Witaj.pobiegalem troche po twojej stronce.NO>NO,zapowiada się niezle.z wlasnego doswiadczenia ze w pierwszej wersji mojego ogrodu sadzilem iglaki zbyt gesto,co po paru latach zmuszalo mnie do przesadzania poniewaz stykajace się za mocno krzewy przesychaly w tych styka z soba,ale jedne zostawilem zageszczone co po paru latach stworzylo pewna ekspozycje.wierzby wszystkie tne wczesna wiosna i w lipcu bez problemu,zagescily się i wg.mnie sa ladniejsze
Witaj Tadeo miło że zaglądnołeś do mojego jakże skronego ogrodu

Ja tuje sadziłam co 80 cm tak między sobą jak i od ogrodzenia.
Tuje mają już ok 6 lat i nie są jeszcze najpiękniejsze bo kupiliśmy je bardzo biedniutkie. Byliśmy w trakcie budowy i nie stać nas było na piękne okazy. Pamiętam nawet jak mój kuzyn podczas wizyty tuż przed przeprowadzką zapytał nas żartobliwie czy jakieś psy nam te drzewka obskubały

)
A tak to wyglądało ok. 5 lat temu
hehehe jakie drzwi wejściowe
Tak - właśnie tak marnie wygladały, chociaż sprzedawca zapewniał że będą ładne. Zastanawiałam sie czy w ogóle coś z nich będzie ale na dzień dzisiejszy chyba nie wyglądają najgorzej :)Może to dzięki mocnemu nawozeniu?
a tak wyglądała pólnocna część ogrodu ( ogród za domem obecnie w budowie)

Co do twojego ogrodu ( jest jeszcze tez kilka na forum ) na które patrzę i z zazdrości pękam ( choć z natury zazdrosna nie jestem )W sezonie siedzac w pracy często bywa że myślami jestem w ogrodzie i pielęgnuje go. Czasem mam tyle planów prac, ale jak wracam o 17 nie jestem wstanie wszystkiego wykonać. Najpierw dom i dzieci a potem prawie w biegu wpadam do ogrodu i działam. W tym roku mam sporo planów czy mi się uda ? chyba bujam w obłokach ale może.....