Storczyki Mirki
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dziękuję wszystkim za życzenia , wszystkim odwiedzającym mój wątek życzę:
Spokojnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych
pełnych miłości i rodzinnego ciepła
********** M I R K A ***********
Spokojnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych
pełnych miłości i rodzinnego ciepła
********** M I R K A ***********
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
śliczności masz Mireczko
Moje phalki niedluo tez bedą kwitły z pędów bocznych i z nowych(idą jak burza) sypią sie nowe korzonki i nowe listki....Jak dorwe aparat to tez się pochwalęJęsli chodzi o cymbidium,mam jedno ale tez nie zakwitło dziadzisko mimo ,ze warunki spełniłam takie jakie potrzebowałoOD 2 tygodni siedzi na tarasie
Jak mu bylo za dobrze w domu to niech mu doopka marznie w nocy
.

- AnnaL
- Od: 2 lut 2008, o 14:45
Mirko piękne te Twoje storczyki, ten drugi to pewnie doritaenopsis, ma takiego tylko mój ma ciemniejsze kwiaty. A może to kwestia oświetleniaw trakcie robienia zdjęcia

Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- Od: 25 mar 2009, o 16:55
Dziękuję wszystkim za miłe słowa.
Anusska, AnnaL, kupiłam go jako phal, ale również mam takie podejrzenie, ale niebawem przekonam się na 100 %, gdyż kupiłam u Plejone doritoneopsis i on wypuszcza mi 2 pędy więc będę mogła porównać.Tak wiele mam w słonecznych barwach, w domu jest tak wesoło.
Pestko u mnie też mnóstwo nowych listków a także paków.Będziemy miały czym się chwalić.
dewuka, jestem w podobnej sytuacji jak Ty, również wybrałam wieś. Żeby kupić coś fajnego muszę jechać najbliżej 100 km a czasem jestem u Tomaszewskiego w Poznaniu to też kupię hurtowo /Pan przesympatyczny - zgadzam się z Tobą/.
Super twoje sabotki.Kocia ferajna również, Twoje maja lepiej bo chodzą po podwórzu, a mój wyłącznie w domu. ;:91
Anusska, AnnaL, kupiłam go jako phal, ale również mam takie podejrzenie, ale niebawem przekonam się na 100 %, gdyż kupiłam u Plejone doritoneopsis i on wypuszcza mi 2 pędy więc będę mogła porównać.Tak wiele mam w słonecznych barwach, w domu jest tak wesoło.
Pestko u mnie też mnóstwo nowych listków a także paków.Będziemy miały czym się chwalić.
dewuka, jestem w podobnej sytuacji jak Ty, również wybrałam wieś. Żeby kupić coś fajnego muszę jechać najbliżej 100 km a czasem jestem u Tomaszewskiego w Poznaniu to też kupię hurtowo /Pan przesympatyczny - zgadzam się z Tobą/.
Super twoje sabotki.Kocia ferajna również, Twoje maja lepiej bo chodzą po podwórzu, a mój wyłącznie w domu. ;:91
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- grazka2211
- Od: 14 paź 2008, o 11:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Powtórzę po dziewczynach piękne
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
- AnnaL
- Od: 2 lut 2008, o 14:45
Mirko w innym wątku doczytałam, że masz nowe nabytki od Joli - pochwal się
Ania

Początek mojej przygody.
))