Moja działka - rydnor 2009
Krzysiu;ponoć mają jeszcze przyjść mrozy,jeszcze jest luty w zapasie.Ale to co jest teraz,to w żadnym wypadku nie jest zima.Dzisiaj cały dzień pada deszcz,grypa będzie szaleć.Myślę,Ewo,że i w Grudziądzu jest podobnie.Dzisiaj z żoną byliśmy u naszych wnuczek w przedszkolu z okazji Dnia Babci i Dziadka.Bardzo przyjemnie i wesoło spędziliśmy czas.Serdecznie Pozdrawiam.Ryszard 

- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja działka - rydnor 2009
Rysiu zazdroszczę Ci ja to chyba już nie będę babcią .Mogę tylko sobie wyobrazić jak to jest w przedszkolu na występach bo chodziłam na Dzień Matki ,zawsze ryczałam ze wzruszenia.rydnor pisze:Krzysiu;ponoć mają jeszcze przyjść mrozy,jeszcze jest luty w zapasie.Ale to co jest teraz,to w żadnym wypadku nie jest zima.Dzisiaj cały dzień pada deszcz,grypa będzie szaleć.Myślę,Ewo,że i w Grudziądzu jest podobnie.Dzisiaj z żoną byliśmy u naszych wnuczek w przedszkolu z okazji Dnia Babci i Dziadka.Bardzo przyjemnie i wesoło spędziliśmy czas.Serdecznie Pozdrawiam.Ryszard
Genia
KRZYSIU;bardzo nam się podobały,występy naszych wnuczek.Wszystkie babcie i dziadkowie nie mniej przejęci niż występujący wnukowie.
GENIU;różnie ludzie reagują,na występy swoich milusińskich,a na wnuka nie Trać nadziei.Dziękujemy za piękne brzoskwinie.
JADZIA;miłe są,różne dowody miłości wnuków do dziadków,otrzymaliśmy laurki,serduszka,malowidła i poczęstunek w postaci ciasteczek i kawy lub herbaty.
Wszystkich Serdecznie Pozdrawiam Ryszard
GENIU;różnie ludzie reagują,na występy swoich milusińskich,a na wnuka nie Trać nadziei.Dziękujemy za piękne brzoskwinie.
JADZIA;miłe są,różne dowody miłości wnuków do dziadków,otrzymaliśmy laurki,serduszka,malowidła i poczęstunek w postaci ciasteczek i kawy lub herbaty.
Wszystkich Serdecznie Pozdrawiam Ryszard
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Krzysiu;gdzie te opowieści Moniki są,wczoraj ją odwiedzałem,ale nic nie zauważyłem,może nie zwróciłem uwagi.Ale ma bombową działkę,to jest działa-3500m.Jestem dla niej pełen uznania,ona tworzy ogród botaniczny.Chyba się nie obrazi .
Na razie nie mam co wklejać do Ciebie i u mnie też pusto.Pozdrawiam.Ryszard
Na razie nie mam co wklejać do Ciebie i u mnie też pusto.Pozdrawiam.Ryszard