Moja działka - rydnor 2009

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p
Od: 26 maja 2008, o 20:25

Post »

Krzysiu;ponoć mają jeszcze przyjść mrozy,jeszcze jest luty w zapasie.Ale to co jest teraz,to w żadnym wypadku nie jest zima.Dzisiaj cały dzień pada deszcz,grypa będzie szaleć.Myślę,Ewo,że i w Grudziądzu jest podobnie.Dzisiaj z żoną byliśmy u naszych wnuczek w przedszkolu z okazji Dnia Babci i Dziadka.Bardzo przyjemnie i wesoło spędziliśmy czas.Serdecznie Pozdrawiam.Ryszard Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

No to wnuczki zafundowały pewnie fantastyczne przedstawienie.
Takie występy są super. Pamiętam swoje zawsze taki zestresowany byłem.
Tylko jeden nie wypalił ale trudno tak bywa. :) :wink:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moja działka - rydnor 2009

Post »

rydnor pisze:Krzysiu;ponoć mają jeszcze przyjść mrozy,jeszcze jest luty w zapasie.Ale to co jest teraz,to w żadnym wypadku nie jest zima.Dzisiaj cały dzień pada deszcz,grypa będzie szaleć.Myślę,Ewo,że i w Grudziądzu jest podobnie.Dzisiaj z żoną byliśmy u naszych wnuczek w przedszkolu z okazji Dnia Babci i Dziadka.Bardzo przyjemnie i wesoło spędziliśmy czas.Serdecznie Pozdrawiam.Ryszard Obrazek
Rysiu zazdroszczę Ci ja to chyba już nie będę babcią .Mogę tylko sobie wyobrazić jak to jest w przedszkolu na występach bo chodziłam na Dzień Matki ,zawsze ryczałam ze wzruszenia.
Genia
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Rysiu fajnie ,że wnuczki o Was pamiętają , zresztą jesteście tak sympatycznymi ludźmi ,że nie dziwię się wnuczkom ,że was kochają :lol: Ja i Zbyszek dostaliśmy piękna kartkę od naszej maleńkiej wnusi , ona ma dopiero 3 miesiące :lol:
Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Basię Obrazek
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Obrazek

A ode mnie kawałek błękitnego nieba i no i te piękne brzoskwinie
Dla Ciebie i Zony
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Post »

KRZYSIU;bardzo nam się podobały,występy naszych wnuczek.Wszystkie babcie i dziadkowie nie mniej przejęci niż występujący wnukowie.
GENIU;różnie ludzie reagują,na występy swoich milusińskich,a na wnuka nie Trać nadziei.Dziękujemy za piękne brzoskwinie.
JADZIA;miłe są,różne dowody miłości wnuków do dziadków,otrzymaliśmy laurki,serduszka,malowidła i poczęstunek w postaci ciasteczek i kawy lub herbaty.
Wszystkich Serdecznie Pozdrawiam Ryszard
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Rysiu dziękuję za wizytę i pozdrowienia :lol: Ja dziś rządziłam w kuchni od rana bo w poniedziałek moja wnusia przyjedzie z córcią :lol: Posiałam też trochę kwiatów i przesadziłam parę doniczkowych , czas zleciał nie wiadomo kiedy :wink: :lol:
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie :lol:
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Post »

Jadziu; dzięki za wizytę,już widzę co przygotowałaś na przyjęcie wnusi,Będziesz mogła się nacieszyć kochanym maleństwem.Życzę Ci tego z całego serca.Pozdrowienia dla Zbyszka.Ryszard Obrazek
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Rysiu, pospacrowałam po Twojej działce i zazdroszczę owoców :D :D Na moich leśnych piachach rosną tylko borówki amerykańskie :lol: :lol:
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Post »

Moniko;dzięki za wizytę,zapraszam.Muszę zobaczyć te Twoje piaski.Serdeczne pozdrowienia.Ryszard Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

Ryszard a ja polecam Ci opowieści Moniki poczytaj sobie a zobaczysz że nie pożałujesz :D
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Post »

Krzysiu;gdzie te opowieści Moniki są,wczoraj ją odwiedzałem,ale nic nie zauważyłem,może nie zwróciłem uwagi.Ale ma bombową działkę,to jest działa-3500m.Jestem dla niej pełen uznania,ona tworzy ogród botaniczny.Chyba się nie obrazi .
Na razie nie mam co wklejać do Ciebie i u mnie też pusto.Pozdrawiam.Ryszard Obrazek
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Rysiu, jak mogłabym się obrazić!! Wręcz przeciwnie, jest mi bardzo miło i dziękuję za słowa uznania :D :D :D

Krzysiu, a Tobie dziękuję za reklamę :lol: :lol: Rysiu, w podpisie jest link "Afryka", tam są moje opowieści.
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Post »

Moniko;szybko nas z Krzysiem namierzyłaś,miło mi ,że Jesteś zadowolona,ale też jesteś nocny marek.Dzisiaj już mi się nie chce,ale jutro odwiedzę AFRYKĘ.Pozdrawiam i Dobranoc.Ryszard Obrazek
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Rysiu, w sumie bardzo krótko sypiam, mam to chyba po Babci :lol: :lol: Rzadko kiedy kładę się przed 2.00, a wstaję najpóźniej o 7.30. Szkoda mi życia na sen :wink: :)

Zapraszam do lektury :) i życzę spokojnej nocy :)
AFRYKA
Mój ogród.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”