Pozdrawiam

ja w sumie nie wiem, czemu się czepiam tych nazw. trochę mnie drażnią, zwłaszcza, gdy ktoś ich używa cały czas. wszyscy się mnie czepiają, a jak ja się do czegoś przyczepię to od razu jestem obrażana. wiem, że wam wszystkim byłoby lepiej beze mnie, ale ja też mam storczyki i też się chcę o nich wypowiadać. a storczyki masz ładne bez względu na to, jak je nazywasz.Blondysia pisze:Dusiu, jeśli mogę się do Ciebie tak zwrócić, masz w swoim profilu zgrabnie umieszczony cytat o kwiatku, któremu zazdrościsz spokoju. Nie zazdrość tylko sama zadbaj o spokój wokół siebie. Nie będę dawała Ci wskazówek co jest grzeczne, a co nie. Wiele osób przede mną to zrobiło i jak widzę bezskutecznie. Proponuję Ci jedynie - zadbaj o swój spokój i nie odwiedzaj wątków, które Cię drażnią i rażą. Na tym wątku każdy może nazywać swoje kwiatki jak chce- czy są to nazwy właściwe gatunkom, czy nadane. Kochamy kwiatki na swój sposób- skoro tego nie pojmujesz nie moim zadaniem jest uczenie Cię tego. Jesteś tu w odwiedzinach, więc proszę uszanuj reguły tu panujące. Gdy chodzimy do kogoś w gości dostosowujemy się do zwyczajów panujących w domu.
To tyle w temacie Dusi:) A teraz drogie Panie wyluzujmy się, gdyż jak widzę im więcej uwagi poświęcamy Storczykowej, tym większą dajemy jej radość i pretekst do krytykowania naszych postaw. Don't war, make peace!!!
Dusiu, forum nie jest po to, by się kogoś czepiać. Nie było również moim zamiarem Cię obrażać. Proszę Cię tylko o więcej wyrozumiałości do słabości innych ludzi - w tym moichja w sumie nie wiem, czemu się czepiam tych nazw. trochę mnie drażnią, zwłaszcza, gdy ktoś ich używa cały czas. wszyscy się mnie czepiają, a jak ja się do czegoś przyczepię to od razu jestem obrażana. wiem, że wam wszystkim byłoby lepiej beze mnie, ale ja też mam storczyki i też się chcę o nich wypowiadać. a storczyki masz ładne bez względu na to, jak je nazywasz.