Moja działka - rydnor - 2008r
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Moja działka
Masz rację Krzysiu, roboty jest po pachy,nie wyobrażam sobie mieć sad.Można podziwiać tych ludzi.Chociaż jak ktoś to lubi,to mu łatwiej.Boćki jeszcze młodych nie pokazały.Idę zobaczyć do Ciebie.Pozdrawiam.Ryszard.
- krzysiek86
- Kontakt:
Moja działka
Chętnie obejrzę Twoje fotki z wypadu do Krakowa.W niedzielę zjawię się u Ciebie.Ryszard.
- krzysiek86
- Kontakt:
Moja działka
Krzysiu;byłem,widziałem,przypomniałem niektóre ujęcia,czekam na następne.Ryszard
- krzysiek86
- Kontakt:
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
Moja działka
Dzięki Grzegorz za wizytę,zapraszam na następną,będzie więcej zdjęć.W tym roku jest więcej owocu,co widać na zdjęciach.Czereśnie oberwałem,teraz obrywam śliwy,wkrótce dojrzeje Ulena-moja ulubiona,a jest dość dużo śliwek,jabłoń Landzberska też zadowala,trochę mniej,jak w zeszłym roku, ma grusza Konferencja.Na ogół jest OK.Serdecznie pozdrawiam.Ryszard Trochę zdjęć,psy syna.

Moja działka
Krzysiu;ten ptak,to Kwiczoł,jagodę kamczacką mi obrobiły.Na przyszły rok muszę okryć siatką.Idę zobaczyć nowe zdjęcia do Ciebie. Dzięki,coccinelli za wizytę,wkrótce rewizyta.Serdecznie pozdrawiam.Ryszard.
Moja działka
Dzięki,KDanuta za wizytę.Mamy też porzeczkę czerwoną, chociaż ja wolę też białą.Ta na zdjęciu rośnie razem z porzeczką czarną,jako żywopłot.Serdecznie pozdrawiam.Ryszard.