Marysiu, jeśli nie powtarzała, to może być inną różą -
Raubritter Kordesa też ma urocze pomponiki, a kwitnie raz. Czy podobna jest do Twojej?
Aniu, lato minęło...niestety. Kwitną tylko pojedyncze kwiaty na kilkunastu różach. Dobre i to, ale w skali całego ogrodu kwiatów już nie widać. Teraz będę patrzeć na cisy
Aphrodite to bardzo dobra róża. Może nie czaruje jak angielki, ale kwiat ma duży, trwały, pachnący i kwitnie niemal nieprzerwanie. Poza tym u mnie jest zupełnie zdrowa. Piszę
u mnie, bo wiem, ze u niektorych chrowała, np. Margo nie była zadowolona. Solidna, niemiecka róża
Terlico, moze napisz o których myślisz, pomogę Ci coś wyeliminować. Po 2 latach z różami niewiele jeszcze wiem, ale gdybym miała budować rózankę od nowa, pewnie wybrałabym nieco inaczej.
Majeczko, już szykuję miejsce na Doktorka
Van Fleet 
Będzie na zaszczytnym miejscu, koło swojej córuni,
New Dawn
Julieto, wytypowałaś jedne z moich ukochanych angielek, chyba najpiękniejsze!
Scepter'd Isle zobaczyłam po raz pierwszy na żywo w Rosarium Europa...i przepadłam
Jedna z nielicznych angielek, która trzyma dumnie kwiaty do góry, bajecznie pachnie, a kwiaty ma bardzo trwałe i liczne. jeśli jeszcze się wahasz....zobacz to
Marta, mojego trawnika nie lubi żadna kosiarka ;-) Poczekaj trochę, jeszcze zdążysz skosić
Dzisiaj wypogodzilo się koło południa i było pięknie do wieczora, a u Ciebie?
Dumbledore, dziękuję! Zdjęcia moje, a znaczek autorstwa Constancji
Jule, cisy drogie faktycznie, a te na pniu to już kosmiczne mają ceny. Pień o wys. 140cm i korona średnicy 50 cm to rząd 500 zł