Piękne rośliny jak zwykle pokazujesz i kilka nowości ...ta dalechampia zapowiada się ciekawie bo już sobie wygooglałam
A roślinka nn ...w pierwszej chwili pomyślałam że to kirengeszoma ale zdecydowanie nie....ta jest bardziej ponacinana, noi przez to piękna ...na pewno ktoś ją nazwie.A może to jakiś klon?
U mnie dzisiaj leje od samego rana jak z cebra dosłownie,na ogród wyjść sie nie da,więc zarzucę Was kolejnymi zdjęciami
Episcje
achimenes
i ciekawostka dejnante niebieskie
Ciekawe rośliny
A dla hortensji .U mnie słabiutko.
Miałam właśnie się zachwycić i błagać o tą czerwoną hortensję...ale olśniło mnie,że u mnie też zakwitła(od Ciebie oczywiście)...ale nie ma czerwonych ''przykwiatków''(?) ....więc mnie zmyliła....trzeba jej coś podsypać,by większa podrosła...
Aleś jest nie dość że leje co chwilę i humor psuje to ty takie ślicznotki pokazujesz i dołujesz no bo gdzie ja takie kupię...ze sklepami internetowymi nie mam szczęścia ,już mnie dwa razy w butelkę mnie nabili A ty po całym świecie kupujesz.
Kasiu Katharos ja tez kupuje sporo na internecie i niestety róznie bywa ale w sumie zadowolona jestem,no i po całym świecie tez kupuje ale to tylko dzięki uprzejmości innych zamawiających bo ja sama to noga jestem do takich zamówień...a warto,naprawde warto...
Kasiu Kubasiu a która??? bo dwie pierwsze to różne odmiany