Moje oczko w głowie cz. 9
- ewarost
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Moje oczko w głowie cz. 9
Tereniu już będzie lepiej , może nie będzie zbyt dużo
przez kilka dni ,ale będzie ciepło. A to już coś
Tulipanki same się uśmiechają... ten biało zielony to jakiś odmianowiec 
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
- Arkadius121

- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam Cię Tereniu przy sobocie
Twój kwitnący ogród mimo strat jakie poniosłaś to niesamowity kolorowy zawrót głowy
Zdjęcia super a ujęcia ekstra
-podoba mi się jak na stronach wątków jest dużo zdjęć,pod warunkiem,że są to zdjęcia z ciekawymi ujęciami i dobre technicznie-no...tak jak u Ciebie
Pozdrawiam Cię serdecznie i proszę nie choruj więcej i mile spędzaj weekend-oby był słoneczny
Twój kwitnący ogród mimo strat jakie poniosłaś to niesamowity kolorowy zawrót głowy
Zdjęcia super a ujęcia ekstra
Pozdrawiam Cię serdecznie i proszę nie choruj więcej i mile spędzaj weekend-oby był słoneczny
- karolacha

- Od: 1 cze 2014, o 15:56
Nie ma to jak stara działka, pięknie ukwiecona, kolorowa. Czy ona jest nadal Twoja ?
Ciekawe czy moja paulownia zakwitnie, pąki stoją może nie wszystkie zmarzły
szkoda Twojej, tak pięknie kwitła .
Ciekawe czy moja paulownia zakwitnie, pąki stoją może nie wszystkie zmarzły
- Darmokot

- Od: 10 lis 2012, o 20:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A pąki liściowe paulowni też zmarzły? U mnie trzeci raz się odbijają ale jeszcze nie na wszystkich gałęziach. Natomiast małe paulownie oxytree już mają 3 cm przyrosty 
- TerDob

- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Witam w niedzielny wieczór !!!
Jadziu Różyczki marne , już trzeci raz odbijają - oby tylko przeżyły . Coś to słonko nie chce świecić jak jeden dzień ciepły to drugi zimny .
Trzymam kciuki za Pamelkę
Pozdrawiam
Małgosiu ja też myślę że już nie będzie przymrozków bo trochę siewek wywiozłam na działkę , szkoda by było żeby zmarzły .
Dziękuję
Tereniu widać , widać tylko ja tak staram się robić zdjęcia żeby nie pokazywać tych brzydkich .
Dobrze że już masz folię zrobioną
Ja swoje sadzę w pole i nie wiem kiedy bo noce ciągle zimne .
Bardzo Ci dziękuję za pozdrowienia i życzenia - wzajemnie
Lucynko tulipany jeszcze będą kwitły bo niektóre w pąkach ale to dobrze bo chociaż one cieszą
Co zrobić żeby to słoneczko w końcu zaświeciło , jak na razie to tylko czasami przebłyskuje .
Ciepełko tez jeden dzień a drugi już zimny .
Bardzo Ci kochana dziękuję
Marysiu dziękuję w imieniu tulipanka
Ja nie mam siły jak wracam z działki i jak zajrzę do jednego zaprzyjaźnionego ogrodu to kilka zostaje w tyle , nie wiem kiedy to narobię .
Widzisz miałam Ci napisać że moja Leycesteria odbija i nawet zdjęcie zrobiłam , ale potem zapomniałam - super
Bardzo Ci dziękuję i wzajemnie
Witam Martusiu !!
Tulipanów nasadziłam i gdyby nie te mrozy i śniegi to byłoby ładnie a tak niektóre zniszczone a niektóre teraz jeszcze niektóre mają pąki .
Czym kochana leczysz roślinki ?? moje też potrzebują wsparcia .
Ach te zaległości i w ogrodzie i na forum i w domu - to wszystko przez ta pogodę .
Ja tez
posyłam i ściskam mocno .
Ewuniu oby było coraz cieplej bo jak na razie jeden dzień ciepła a dwa zimna
Dobrze że te tulipany są to trochę pocieszają . Nie zapisałam co to za jeden ten biało zielony - ale ładny .
Witaj Arku
Bardzo przepraszam miałam iść z rewizytą i zawaliłam .
Dzięki za miłe słowa - wiem że na nie nie zasługuję ale mimo wszystko cieszą
Bardzo dziękuję za pozdrowienia , życzenia
Karolinko stara działka jeszcze moja , widzisz ile jeszcze trzeba przenieść a wiesz że mi wszystkiego szkoda .
Paulownia miała tyle pąków i tak się cieszyłam że znowu zakwitnie a teraz nie wiem nawet czy nie będzie odbijać od korzenia , na razie nic nie rusza .
Michał chyba przemarzło wszystko nawet pąki kwiatowe , na razie nic tam nie widać
To super że chociaż te małe paulownie oxytree rosną
Czy Ty już się obrobiłeś ?? bo ja jeszcze nie wszystko posiałam .
Jak będziesz gdzieś w pobliżu to zapraszam .

Jadziu Różyczki marne , już trzeci raz odbijają - oby tylko przeżyły . Coś to słonko nie chce świecić jak jeden dzień ciepły to drugi zimny .
Trzymam kciuki za Pamelkę
Pozdrawiam
Małgosiu ja też myślę że już nie będzie przymrozków bo trochę siewek wywiozłam na działkę , szkoda by było żeby zmarzły .
Dziękuję
Tereniu widać , widać tylko ja tak staram się robić zdjęcia żeby nie pokazywać tych brzydkich .
Dobrze że już masz folię zrobioną
Bardzo Ci dziękuję za pozdrowienia i życzenia - wzajemnie
Lucynko tulipany jeszcze będą kwitły bo niektóre w pąkach ale to dobrze bo chociaż one cieszą
Co zrobić żeby to słoneczko w końcu zaświeciło , jak na razie to tylko czasami przebłyskuje .
Ciepełko tez jeden dzień a drugi już zimny .
Bardzo Ci kochana dziękuję
Marysiu dziękuję w imieniu tulipanka
Ja nie mam siły jak wracam z działki i jak zajrzę do jednego zaprzyjaźnionego ogrodu to kilka zostaje w tyle , nie wiem kiedy to narobię .
Widzisz miałam Ci napisać że moja Leycesteria odbija i nawet zdjęcie zrobiłam , ale potem zapomniałam - super
Bardzo Ci dziękuję i wzajemnie
Witam Martusiu !!
Tulipanów nasadziłam i gdyby nie te mrozy i śniegi to byłoby ładnie a tak niektóre zniszczone a niektóre teraz jeszcze niektóre mają pąki .
Czym kochana leczysz roślinki ?? moje też potrzebują wsparcia .
Ach te zaległości i w ogrodzie i na forum i w domu - to wszystko przez ta pogodę .
Ja tez
Ewuniu oby było coraz cieplej bo jak na razie jeden dzień ciepła a dwa zimna
Dobrze że te tulipany są to trochę pocieszają . Nie zapisałam co to za jeden ten biało zielony - ale ładny .
Witaj Arku
Bardzo przepraszam miałam iść z rewizytą i zawaliłam .
Dzięki za miłe słowa - wiem że na nie nie zasługuję ale mimo wszystko cieszą
Bardzo dziękuję za pozdrowienia , życzenia
Karolinko stara działka jeszcze moja , widzisz ile jeszcze trzeba przenieść a wiesz że mi wszystkiego szkoda .
Paulownia miała tyle pąków i tak się cieszyłam że znowu zakwitnie a teraz nie wiem nawet czy nie będzie odbijać od korzenia , na razie nic nie rusza .
Michał chyba przemarzło wszystko nawet pąki kwiatowe , na razie nic tam nie widać
To super że chociaż te małe paulownie oxytree rosną
Czy Ty już się obrobiłeś ?? bo ja jeszcze nie wszystko posiałam .
Jak będziesz gdzieś w pobliżu to zapraszam .
-
plocczanka
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 31 lip 2014, o 21:16
Tereniu, przykro gdy roślinki cierpią.
Jednak nie mamy wpływu na pogodę i musimy godzić się z tym, co ona nam przynosi.
Ten rok źle się zaczął, szczególnie wiosna, ale może to już koniec tych niemiłych zawirowań, może idzie ku lepszemu...
Przynajmniej chcę w to wierzyć
i życzę Ci już tylko słonecznych i ciepłych dni. 
Jednak nie mamy wpływu na pogodę i musimy godzić się z tym, co ona nam przynosi.
Ten rok źle się zaczął, szczególnie wiosna, ale może to już koniec tych niemiłych zawirowań, może idzie ku lepszemu...
Przynajmniej chcę w to wierzyć
- ewarost

- Kontakt:
Tereniu moje sasanki ledwie z ziemi się wygrzebały... o kwitnieniu nie ma mowy
Fiołki już dawno przekwitły... w tym roku obrosły w ogromne liście a kwiatuszki miały tycie i to tylko kilka ... tak że nie jest u ciebie tak źle
ci życzę i roślinki nadgonią 
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Tereniu,szkoda ,ze niektóre rosliny bezpowrotnie zniknęły przez te mrozy ,ja też mam straty w różach ,ale cóż my możemy ,dobrze,że te wytrwalsze roślinki przetrwały i bardzo nas cieszą ,tulipany masz śliczne i ogród jeszcze pokaże jaki będzie piękny,pozdrawiam i buziaczki 
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Tereniu teraz u Ciebie też chyba świeci słonko, bo u mnie już drugi dzień taki słoneczny.Nawet cudne motyle się pokazały, a brzęcząco jest dalej na miodunkach i nie tylko.
tygodnia Tereniu
- TerDob

Witam kochani
nareszcie ciepło i świeci słoneczko
Wczoraj i dzisiaj cały dzień na działce - wybaczcie mi ze Was zaniedbuję ale działka tez zaniedbana i muszę ja doprowadzić do tego aby było przyjemnie tam wypoczywać .
Lucynko ja się już dawno pogodziłam tylko słoneczka brakowało ale dzisiaj i wczoraj ładnie świeci , choć dzisiaj deszcz mnie pogonił ale przeszło i znowu słoneczko świeciło .
Bardzo dziękuję za życzenia
i odwzajemniam .
Ewuniu moje sasanki też niektóre dopiero wychodzą z ziemi a na starej działce zakwitły ładnie
Fiołki to jedne kwitną inne przekwitły a liściory duże bo miały dużo wilgoci .
Dzięki
słoneczko świeciło nareszcie .
Martusiu trudno się mówi , nic na to nie poradzimy i mamy miejsce na nowe chciejstwa
Bardzo dziękuję
i cieszę się że tulipany kwitną tak długo
Witaj Jadziu
Tak słoneczko świeciło , deszczyk padał i znowu słoneczko ale od razu inne życie .
Miodunki to jeden ul - a szum taki , chyba pszczółki nadrabiają zaległości .
Dzięki za życzenia i wzajemnie

Wczoraj i dzisiaj cały dzień na działce - wybaczcie mi ze Was zaniedbuję ale działka tez zaniedbana i muszę ja doprowadzić do tego aby było przyjemnie tam wypoczywać .
Lucynko ja się już dawno pogodziłam tylko słoneczka brakowało ale dzisiaj i wczoraj ładnie świeci , choć dzisiaj deszcz mnie pogonił ale przeszło i znowu słoneczko świeciło .
Bardzo dziękuję za życzenia
Ewuniu moje sasanki też niektóre dopiero wychodzą z ziemi a na starej działce zakwitły ładnie
Fiołki to jedne kwitną inne przekwitły a liściory duże bo miały dużo wilgoci .
Dzięki
Martusiu trudno się mówi , nic na to nie poradzimy i mamy miejsce na nowe chciejstwa
Bardzo dziękuję
Witaj Jadziu
Tak słoneczko świeciło , deszczyk padał i znowu słoneczko ale od razu inne życie .
Miodunki to jeden ul - a szum taki , chyba pszczółki nadrabiają zaległości .
Dzięki za życzenia i wzajemnie
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Tereniu
popatrz jak mało nam potrzeba do pełni szczęścia tylko parę promyków słonka i już jesteśmy Happy
czy na pierwszej fotce to też prymulka czy coś innego 
- TerDob

Jadziu
jakie to słoneczko jest kochane
Tak na pierwszej fotce to pierwiosnek ale jaki ?? etykietka znikła , wiem tyle że jak przekwitnie to on gnie i na wiosnę dopiero wychodzi
Tak na pierwszej fotce to pierwiosnek ale jaki ?? etykietka znikła , wiem tyle że jak przekwitnie to on gnie i na wiosnę dopiero wychodzi
- ewarost

- Kontakt:
Tereniu nareszcie troszkę stabilnej pogody... niech się roślinki wzmocnią , ziemia nieco osuszy... będzie dobrze
Co nie zakwitło , będzie kwitło na przyszły rok... tak jak mój migdałek
Kwitł pięknie, apotem nagle w jedną noc uschły wszystkie kwiatki i listki...
... Przycięłam go i liczę że odbije na drugi rok
Uśmiechu i
życzę.
-
plocczanka
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 31 lip 2014, o 21:16
Tereniu, ten pierwiosnek, który gubi liście na zimę, to prymula 'Siebolda'. Też mam takiego i też nie wiedziałam, jak się zwie.
Roślinki doświadczone pogodowymi zawirowaniami odbudowują się i działeczka z dnia na dzień pięknieje.
Niech więc
dodaje animuszu Twoim roślinkom, by jeszcze piękniej się rozwijały. 
Roślinki doświadczone pogodowymi zawirowaniami odbudowują się i działeczka z dnia na dzień pięknieje.
Niech więc
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Tereniu,a jedna ciągle coś zakwita w Twoim ogrodzie ,to znaczy ,ze nie jest tak źle ,rośliny przetrwały niepogodę i teraz się wyżywają ,no i mamy co oglądać ,powojnik śliczny ja mam takiego różowego ,a Ty niebieskiego i fajnie ,pozdrawiam gorąco i życzę pięknej pogody