Witam w niedzielny wieczór !!!
Jadziu Różyczki marne , już trzeci raz odbijają - oby tylko przeżyły . Coś to słonko nie chce świecić jak jeden dzień ciepły to drugi zimny .
Trzymam kciuki za Pamelkę
Pozdrawiam
Małgosiu ja też myślę że już nie będzie przymrozków bo trochę siewek wywiozłam na działkę , szkoda by było żeby zmarzły .
Dziękuję
Tereniu widać , widać tylko ja tak staram się robić zdjęcia żeby nie pokazywać tych brzydkich .
Dobrze że już masz folię zrobioną

Ja swoje sadzę w pole i nie wiem kiedy bo noce ciągle zimne .
Bardzo Ci dziękuję za pozdrowienia i życzenia - wzajemnie
Lucynko tulipany jeszcze będą kwitły bo niektóre w pąkach ale to dobrze bo chociaż one cieszą
Co zrobić żeby to słoneczko w końcu zaświeciło , jak na razie to tylko czasami przebłyskuje .
Ciepełko tez jeden dzień a drugi już zimny .
Bardzo Ci kochana dziękuję
Marysiu dziękuję w imieniu tulipanka
Ja nie mam siły jak wracam z działki i jak zajrzę do jednego zaprzyjaźnionego ogrodu to kilka zostaje w tyle , nie wiem kiedy to narobię .
Widzisz miałam Ci napisać że moja Leycesteria odbija i nawet zdjęcie zrobiłam , ale potem zapomniałam - super
Bardzo Ci dziękuję i wzajemnie
Witam Martusiu !!
Tulipanów nasadziłam i gdyby nie te mrozy i śniegi to byłoby ładnie a tak niektóre zniszczone a niektóre teraz jeszcze niektóre mają pąki .
Czym kochana leczysz roślinki ?? moje też potrzebują wsparcia .
Ach te zaległości i w ogrodzie i na forum i w domu - to wszystko przez ta pogodę .
Ja tez

posyłam i ściskam mocno .
Ewuniu oby było coraz cieplej bo jak na razie jeden dzień ciepła a dwa zimna
Dobrze że te tulipany są to trochę pocieszają . Nie zapisałam co to za jeden ten biało zielony - ale ładny .
Witaj Arku
Bardzo przepraszam miałam iść z rewizytą i zawaliłam .
Dzięki za miłe słowa - wiem że na nie nie zasługuję ale mimo wszystko cieszą
Bardzo dziękuję za pozdrowienia , życzenia
Karolinko stara działka jeszcze moja , widzisz ile jeszcze trzeba przenieść a wiesz że mi wszystkiego szkoda .
Paulownia miała tyle pąków i tak się cieszyłam że znowu zakwitnie a teraz nie wiem nawet czy nie będzie odbijać od korzenia , na razie nic nie rusza .
Michał chyba przemarzło wszystko nawet pąki kwiatowe , na razie nic tam nie widać
To super że chociaż te małe paulownie oxytree rosną
Czy Ty już się obrobiłeś ?? bo ja jeszcze nie wszystko posiałam .
Jak będziesz gdzieś w pobliżu to zapraszam .