Oj
Alu ale wspomnienia przecudne krzewy M.Hilling i Nevady. Ja też chciałabym już mieć takie widoki za oknem.
Alu ponieważ teraz mamy taki czas wspominania i posumowywania zakończonego już niestety sezonu różanego mam do Ciebie prośbę.
Chciałabym zaprosić Cię do współtworzenia nowego wątku "Nasze portrety róż, który powstał na prośbę kilku nowo różano zakręconych forumowiczów.
Na forum wpisywano by odmiany róż, które sprawdziły się w naszych ogrodach i warto je polecić innym.
Sama wiem ile musiałam przejrzeć wątków, aby dowiedzieć się, które róże warto mieć w swoim ogrodzie, dlatego myślę, że dobrze byłoby mieć taki wątek w którym wiedza byłaby łatwo dostepna dla wszystkich.
Gosia/Deride udostępniła wątek w sekcji Róże, do którego łatwo trafić - jest oznaczony zielonym kolorem i zawsze widoczny w jednym miejscu.
Jeśli zechcesz sie podzielić swoimi refleksjami i typami oraz udzielić bezcennych rad bardzo będziemy wszyscy wdzięczni.
Ja również, bo jestem w trakcie tworzenia, tak jak wielu innych różanomaniaków, wiosennej listy zakupów.
Za pośrednictwem Twojego wątku pragnę również zaprosić wszystkich Twoich gości i chętnych do jego współtworzenia
Dziękuję wszystkim różanomaniakom. Myślę, że warto spróbować pomóc.
Im nas więcej, tym piękniejsze stają się nasze ogrody, im mniej zawodów związanych z ich uprawą tym wieksza liczba różano zakręconych.