Pasja - cz. 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Pasja - cz. 2

Post »

Kasia w ubarwieniu odzieniowo-torebkowym jest podobna do róży Dolce Vita, którą widziałam ostatnio u Ani DS złamana biel z czerwonym okraszeniem brzegów ;:215. Następnym razem musisz tak moje psy okiełznać :;230

Tak na marginesie, to po tego typu ogrodzie mogę się przejść, ale kompletnie nie w moim guście tak wszystko pod linijke ;:185
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Kontakt:

Post »

Dziewczyny , nie no powaliłyście mnie tymi opisami :oops: :lol:
Najchętniej wparowałabym w te grządki, bo róże w większości przekwitły i ich kwiatostany nadające się do obcięcia. Nie mogłam się powstrzymać i wyrwałam kilka dorodnych lebiod :lol: Niektórzy spacerowicze dziwnie na mnie spoglądali :lol:
Kasiek dzięki ;:196
Julka głównie chodziło mi o powojniki za mną, a lew służył za podpórkę :lol:
Aniu moim marzeniem jest zwiedzenie choćby jednego ogrodu angielskiego w W.Bryt. W takich ogrodach w stylu francuskim za mało dla mnie cienia.
Aguniu, Julka wasza analiza mnie ubawiła, jesteście boskie :lol: ;:196
Madzia porównanie mnie do róży jest jednym z milszych komplementów jakie mnie spotkały ;:oj ;:196 Aż polecę do Ani zobaczyć jak wygląda ta Dolce Vita ;:65
W upał ciężko się spaceruje po takim ogrodzie, szybko uciekaliśmy pod mury pałacu.

Madziu, obejrzałam Dolce Vitę u Ani ;:oj baaardzo lubię te kolory :)
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Kasiu, mam nadzieję, że dotarłaś wczoraj do domu bez problemów :) Dzięki za przemiłe popołudnie!
Awatar użytkownika
Sure
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lip 2010, o 21:03

Post »

Sezon spotkań ogrodowych w pełni, jak widać? ;:7
Ja wczoraj wracałam również ze spotkania z koleżankami forumowymi, oczywiście ulewa mnie złapała w drodze, za to koleżanka mijała się z trąbą powietrzną (chyba w odległości bezpiecznej, bo cało dojechała, na szczęście).
Kasia wśród różanek i z lwem- uroczy widok! :D
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Aguniu, tak dotarłam bez problemu, wysiadłam na Puławskiej i M mnie odebrał. Ja też dziękuję :)
Agatko to prawda, to baardzo przyjemne spotkania. Informacje o trąbie powietrznej mną wstrząsnęły, dobrze że was ominęła ;:108
Baardzo lubię letnie ogrodowo-parkowe wypady, szkoda że tu w okolicy jest ich niewiele :)

To fociki z wczoraj
Obrazek

Super exelsa
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dobrej nocki wszystkim :wit
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43

Post »

jejku pięknie, kolorowo i wesoło........ ;:oj kocham lato! ;:196
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witaj Martusia, mogę z powodzeniem to samo powiedzieć: kocham lato ;:3 ;:108
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Kasiu, pozdrawiam cię pospotkaniowo. Miło było cię poznać :D
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witaj Wando, mnie również było miło :) Ogród gospodyni zostawia trwały ślad w pamięci :)
Dopiero zacznę buszowanie po waszych włościach.
Pozdrawiam :wit
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Co jedno zdjęcie, to ładniejsze ;:167 Kasiu, czy ta biała jeżówka to Milky Way?
Awatar użytkownika
klamber
100p
100p
Od: 29 sie 2011, o 06:38

Post »

Witaj Kasiu, cieszę się że miałem okazję Cię poznać. Po buszowałem i chwalę za piękne powojniki a tak ogólnie to fajnie się tam ustawiłaś. Pozdrawiam Cię.
Awatar użytkownika
Edyta1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 paź 2011, o 00:06

Post »

I ja przydreptałam do Twojego ogrodu pozaglądać Ci po kątach ;:224 .Fajnie rozbudowałaś tą rabatę przy łuku na pnącza ;:108 .
Masz fajny, klimatyczny ogród a jak patrzę na Twojego kota, to niemal czuję aksamit jego sierści pod dłonią :roll: .
Pozdrawiam - Edyta
Zapraszam do mojego ogrodu
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Tez kocham lato ale co z tego, jak u mnie w tym roku lata na lekarstwo :evil: Wiem ze marudze, bo inni nie lubia ukropu ale ja lubie i pragne z calego serca ;:108
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p
Od: 8 kwie 2011, o 10:23

Post »

:wit Kasiu dawno mnie nie było u Ciebie ogród pięknie się kwieci jak zwykle wszystko dopracowane przystrzyżone no po prostu super ;:333 Pozdrawiam
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy. :)
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witam wszystkich wakacyjnie, wietrznie i ze Śląska :) Wszystkie Ślązaczki pozdrawiam gorąco!
Od naszego spotkania w ogrodzie Izy upłynęło trochę czasu i ponieważ musiałam się dzieckowo-wakacyjnie ogarnąć i czasu na forum zabrakło. Do tego wczoraj były chyba jakieś kłopoty z serwerem bo nie mogłam się w ogóle z FO połączyć, a właśnie miałam czas :evil:

Madziu ta jeżówka to kupiona w zeszłym roku /u dość drogiego ogrodnika zresztą/ Meringue. Pięknie się rozrosła i kwitnie już dość długo, dostała słoneczną miejscówkę i może dlatego. Mam jeszcze dwie Tomato soup i Hot papaya ale dopiero niedawno im zmieniłam miejsce i powolutku się uaktuwniają. Hot papaya chyba nie zakwitnie w tym roku, bo ma zaledwie trzy listki, ale może, kto wie....A Tomato ma już pąk ;:138 Posiadam jeszcze sporo tej najzwyklejszej różowej i też jest piękna.
Klamber dziękuję za odwiedziny, staram się jak mogę ;:108 Teraz mam chwilkę przerwy od ogrodu, więc jak wrócę to może dostrzegę coś nowego :) i werwa wróci :)
W wolnej chwili zajrzę do Ciebie na pewno :oops: Pozdrawiam serdecznie!
Edytko witam Cię również bardzo serdecznie ;:108 Pomysł rozbudowania sam nie przyszedł ;:185 z pomocą Aguniady, zaczęło się od zakupu pergoli bo była wyjątkowo tania, przeceniona nawet chyba. Postawiłam ją przy ścieżce i dalej już poszło. Dziewczyny ;:14 nawtykały mi do głowy i tak oto efekt można podziwiać dość szybko. Niestety mój ogród nie jest z gumy i coraz mniej miejsca na nowości. Obiecuję, że zajrzę :) Kocisko urocze ale z charakterkiem ;:170
Juleczko rozumiem Cię doskonale, brak słońca może wkurzać. U nas w tym roku jest nieźle, sporo słońca i miejscami deszcz, bez gwałtownych opadów. Raz nam tylko drogę zalało, a tak to spoko. W zeszłym roku siedziałam nad morzem, dobrze, że w tym roku sobie odpuściliśmy, bo chyba bym się nie opaliła :) Mazowieckie tego lata bardzo słoneczne i ciepłe :)
Joasiu dziękuję za odwiedziny, zapraszam częściej :)

No to wkleję to co miałam wkleić wczoraj :)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Nowy nabytek Viola prawie czarny ;:oj
Obrazek

Miał być koktajlowy heheh
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”