Niestety dzisiejsza pogoda nie nastraja do świętowania

Witam wszystkich świątecznie lecz śniegowo-deszczowo
KAJBAR nie muszę klęczeć wystarczy się schylić
TOSIA już nie musisz urabiać wszystko zapięte na ostatni guzik . Teraz wszystko zależy od dyrektora wyprawy czas i miejsce zbiórki
IWONKO no i się doczekasz

i oby tylko pogoda nie spłatała nam figla

NELUŚ mnie podobają sie wszystkie kolory ,ale najmniej róż chyba ,że podchodzi pod czerwień ,ale żadne bladawce tak samo jak Izie
ANIU wczoraj juz było 8 kwiatków ,ale ta pogoda nie nastraja go do ich pokazywania . Kupowaliśmy na All .
EWCIU mnie w każdym razie zauroczył i masz rację o każdej porze jest piękny . Raz tajemniczy a potem w pełnej krasie cudo
IZA no wiesz czasem coś mu doradzę chociaż on ma ręke do kwiatów ,ale mniej serca wkłada . Kazałam mu przesadzić różę ona w tym miejscu tylko mu wegetowała piękna aksamitny bordo a na dodatek pięknie pachnąca . Powiedział ,że ona rośnie tak tak ,ale wegetuje jak wykopał ani jednego włosowatego korzonka tylko 3 grubaśne konary . Mam nadzieję ,że teraz w tym miejscu pokaże na co ją stać [jednak ją przesadził] . Wiesz żal mi było na nią patrzyć
BASIA musisz na żywo zobaczycc wtedy nawet chwasty zauważysz chociaż na różankach ich nie ma to fakt
Trochę staroci