Tulap - tak, to jeden krzaczek. Sama jstem zdziwiona, bo to jest tegoroczna sadzonka. Ale ona widocznie tak ma

.
PEPSI - chryzantemy u mnie są wszystkie 'nowe'. Co będzie dalej, okaże się; jak nie zapomnę podsypać wapnem, to pożyją, bo ja mam ziemię kwaśną dość mocno.
Co do astra, to liczy się pamięć i intencje, czyż nie?

. Ja w młodości od chłopaka na dzień kobiet dostałam loda w papierku, z czego byłam mniej zadowolona

.
dorotka350 - dziękuję, każda informacja, dla mnie jest cenna, a pogadać o różach możemy, bo to, że mam ich mało, to 'siła wyższa', ale uwielbiam je oglądać, no i wąchać

. Moje kisążki o różach są w 'ciągłym użytkowaniu' - czytaj: kartkowaniu

.
kryzysowa - rozumiem, o czym piszesz i naprawdę nie zazdroszczę, bo widzę, co się porobiło z ludźmi

. W sumie to cieszę się, że mam już emeryturę, bo ja dawno bym zginęła w tym 'piekle na sukces', bo nie potrafię ikomu zrobić krzywdy. Wkurzyć kogoś, to i owszem, czemu nie, wychodzi mi to idealnie(ocena eM

), ale na tym się to kończy.
Twój ojciec robi bardzo dobrze, bo tak, jak pisałam wcześniej, nie wszyscy potrzebują dużo wolnego czasu, szczególnie, jak całe życie byli aktywni.
ewa321- Ewa, ty masz serce, jak tramwaj, Ty kochasz caly świat

.
Chryzantemy są naprawdę piękne i tworzą ciekawe plamy na rabacie, tylko się zastanawiam, jak będą wyglądać jutro, jak je zetnie mróz

. Dlatego dzisiaj jeszcze sesja z nimi .
mati1999 - to dereń kousa. W młodości lubi' podmarznąć, ale mój ma sporo lat, tylo tam, gdzie rośnie ma sucho, więc jest, jak jest .
AmeliaL - sadzenie nowych roślin i czekanie, jak zakwitną, to najfajniejsza zabawa, jak dla mnie. Potem tak się nakręcam, jak taki 'bączek' dla dziecka i gnam jak wicher do ogrodniczych sklepów

.I jest, jak w piosence Rodowicz: "więcej, więcej, więcej

. A za chwilę - płot i ... stop!.
Będzie pięknie, zobaczysz

.
anym - tak, kwiatki są na takich długich, nitkowatych łodyżkach; dla mnie ciekawostka

.
Madziagos - lubię czasem takie nietypowe 'różności'

. U mnie rośnie trochę przytłoczona borówkami, które też się rozrosły, ale zawsze jest sekator - na borówki, oczywiście .
On szybko rośnie, a jeszcze na dobrej ziemi

.
Dla tych, co 'pokochali' chryzantemy

'obrazki'

moj 'współpracownik'

Niagara Falls - jeszcze nie śpi

mogły by tak zostać do wiosny - do wymiany aranżacji