Ogród Marty cz. IV

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród Marty cz. IV

Post »

Martuś, zrobiłaś piękne stroiki. Ja jakoś atmosfery Świąt za bardzo nie czuję, chyba bardziej celebruję zawsze Boże Narodzenie. Najważniejsze, by pogoda dopisała, a wtedy będzie prawdziwa Wielkanoc ;:215 Całuję ;:196
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
Andzia84
1000p
1000p
Od: 23 sty 2014, o 15:51
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Martuś-przepiękne stroiki. Ten z zającem w koszyku podoba mi się szczególnie :) Trochę mnie zawstydziłaś bo ja co roku też coś tam dłubię, a zawsze wysiewam owies do takiej doniczki przypominającej potłuczone jajko. A w tym roku-nic :oops: To chyba dlatego, że tak się zafiksowałam w ogrodzie i wszelkie upiększanie domu zeszło na dalszy plan. Jutro chyba jednak poszukam jakichś mchów, gałązek brzozowych, wyciągnę z szafki koguciki na patyczkach i wykombinuję chociaż jeden stroik-na stół :)

Dobrze, że nie muszę Wielkanocy szykować tylko jadę do moich rodziców. My to mamy jeszcze dobrze-wszystkie Święta spędzamy u rodziców lub teściów, a że i jedni i drudzy mieszkają daleko to każdy na nas czeka z utęsknieniem :)
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Aniu,mój ogród ma 9 lat powstał na ugorze i tak sobie rośnie,to prawda że można się w nim schować przed światem i ja się tak chowam,łączka w koszyku jest z mchu,to mój ulubiony materiał do moich prac ,pozdrawiam i miłej nocki życzę :wit ;:19

Iwonko,u nas cały dzień leje ,mży, wieje, buro ,i ciemno ,ale może jutro będzie lepiej,dzisiaj w nocy też ma być przymrozek,buziaczki dla Ciebie ;:196

Aluś, gdzie Ty się podziewałaś ,ismenę wsadziłam do doniczki zaraz jak przysłałaś,była na oknie w pokoju i zrobiła niespodziankę,białe nie zakwitły chociaż już duże a żółta tak pięknie zakwitła dwoma kwiatami pozdrawiam i całuski dla Ciebie :wit ;:196

Sylwio,witaj w moich skromnych progach ,a Pucek to Twój kotek?spał słodko w fotelu,ja tez się cieszę ,że jesteś u mnie, :tan

Milenko,zrobiłam te stroiki bo koleżanka mnie uprosiła i ja od tych paczek do stroików przeszłam z marszu,a ponieważ wczoraj padało i są święta ,więc już nie mogę teraz wysyłać ,to zaraz mam inne zajęcie,a w święta ma być ładna pogoda i w pierwszy dzień świąt mamy wesele w rodzinie ,pozdrawiam Cię gorąco i buziaczki dla Ciebie :wit ;:196

Aniu-84,jak się sprężysz to zrobisz w momencie ,może masz w ogrodzie bukszpan ,też można dołożyć ,jakieś jajeczko,pióreczko i stroik gotowy,trochę mchu i gałązek brzozy pozdrawiam i pięknych snów życzę :wit ;:19
Awatar użytkownika
Biedronka641
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2012, o 17:17

Post »

Marto wątki podglądałam,ale ,że mam internet ,który mi płata figle i to przed każdymi świętami, to nie zawsze udało mi się coś napisać. Wszystko szło w kosmos. ;:222
Zresztą dużo pracowałam w domu, jak to przed gorączką świąteczną, mało na ogrodzie, bo albo lało,albo tak zimno,że nie chciało mi się wychodzić, Jedynie przechadzałam się po ogrodzie,aby zobaczyć co kwitnie i zrobić zdjęcia. Tak w ogóle to nie mogę się obrobić z wszystkim. Tak jeszcze mam dużo do zrobienia. ;:196
Awatar użytkownika
JaSNa
100p
100p
Od: 11 kwie 2014, o 20:48
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Pucek jak najbardziej mój, moje dziecko przytargało ze wsi, no i kocisko zostało. Panoszy się niemiłosiernie...ale i tak jest kochany. Pasuje do nas :)
Awatar użytkownika
ewunia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2012, o 15:31

Post »

:wit
Martuś ;:cm ;:cm ;:cm
Ślicznotki dotarły, piękne duże sadzonki, a epimedium kwitnące ;:167
Fantastyczne stroiki świąteczne, co jeden to piękniejszy :tan
Zajączek w koszyku w wiosennym wystroju - rewelacja.
Wielkie brawa dla tak zdolnych rączek ;:138
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

Martuś Twoje stroiki są obłędne.Każdy jeden śliczny. ;:138 ;:138
Jak pięknie to wygląda.Miłego słonecznego dnia. :uszy
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martuniu taki piękny dzień się zapowiada, że pewnie już jesteś w ogrodzie! słoneczko świeci aż serce rośnie ....i kwiatki też ! Miłego dnia :wit
x-a-4
---
Od: 18 maja 2010, o 16:22

Post »

Martuś jak pięknie wstało słońce,zapowiada się cudnie,to rekompensata za te ostatnie zimnisko..
Miłego dnia życzę :wit
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Alu,ja też nie bardzo mogę sie odrobić i też dużo mam jeszcze do zrobienia ,najważniejsze ,że kończę z przesyłkami teraz biorę się za wystawę ,wczoraj sadziłam maliny ,dzisiaj je okopałam ,bo zarastają ,ciągle jest coś pilnego do zrobienia,pozdrawiam :wit ;:196

Sylwio,ładny ten kotek a dzieci lubią zwierzęta,ja też mam podrzutka Murzynka i wszędzie za mną chodzi po ogrodzie i się przytula ,mam się do kogo odezwać ;:306 ,pozdrawiam :wit ;:168

Ewuniu,dziękuję, tyle miłych słów czytam :wit ;:168

Kasiu,miło,że się podoba ,trochę mchu,gałązek, dodatki i gotowe buziaczki dla Ciebie :wit ;:196

Marysiu,dzień był lepszy jak wczoraj ,bo nie padało i troszkę słonka wyszło,ale było chłodno,okopywałam maliny ,bo chwaściory już ruszyły szybciej jak maliny,pozdrawiam :wit ;:196

Aniu,2834 było trochę słoneczka ,ale chłodno też było ,tylko bez deszczu,ja cały dzień w ogrodzie spędziłam,buziaczki dla Ciebie ;:196 :wit
Awatar użytkownika
JaSNa
100p
100p
Od: 11 kwie 2014, o 20:48

Post »

Koty są świetne tyle, że to powsinogi. Za to Kropek jest mi wierny i oddany :)
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martuś moje maliny w otoczeniu chwastów niestety, ale liczę po świętach na pogodę i rzucę się w wir prac i muszę pomyśleć o ogrodzeniu dla malin bo na świeżo zagrabionej ziemi widzę kopytka ;:185 Życzę Ci spokojnej nocy ;:19
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

Martuś źle piszesz nie wystarczy tylko ,trochę mchu,gałązek i dodatki :;230 Tu trzeba dużo więcej bo włożyć serce i rozum. ;:138
Piękne i tyle. :tan
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Martusiu ależ u Ciebie już świątecznie :D śliczne dekoracje zrobiłaś.... masz złote rączki ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pięknie kwitnie czereśnia majowa
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek