Aniu,mój ogród ma 9 lat powstał na ugorze i tak sobie rośnie,to prawda że można się w nim schować przed światem i ja się tak chowam,łączka w koszyku jest z mchu,to mój ulubiony materiał do moich prac ,pozdrawiam i miłej nocki życzę
Iwonko,u nas cały dzień leje ,mży, wieje, buro ,i ciemno ,ale może jutro będzie lepiej,dzisiaj w nocy też ma być przymrozek,buziaczki dla Ciebie
Aluś, gdzie Ty się podziewałaś ,ismenę wsadziłam do doniczki zaraz jak przysłałaś,była na oknie w pokoju i zrobiła niespodziankę,białe nie zakwitły chociaż już duże a żółta tak pięknie zakwitła dwoma kwiatami pozdrawiam i całuski dla Ciebie
Sylwio,witaj w moich skromnych progach ,a Pucek to Twój kotek?spał słodko w fotelu,ja tez się cieszę ,że jesteś u mnie,
Milenko,zrobiłam te stroiki bo koleżanka mnie uprosiła i ja od tych paczek do stroików przeszłam z marszu,a ponieważ wczoraj padało i są święta ,więc już nie mogę teraz wysyłać ,to zaraz mam inne zajęcie,a w święta ma być ładna pogoda i w pierwszy dzień świąt mamy wesele w rodzinie ,pozdrawiam Cię gorąco i buziaczki dla Ciebie
Aniu-84,jak się sprężysz to zrobisz w momencie ,może masz w ogrodzie bukszpan ,też można dołożyć ,jakieś jajeczko,pióreczko i stroik gotowy,trochę mchu i gałązek brzozy pozdrawiam i pięknych snów życzę