Kochani strasznie mnie mało a za tydzień wyjeżdżam służbowo
Wekendowałam się mimo deszczu z M na działeczce a w piątek ruszamy na wekend do Torunia, bo później może mnie trochę nie być.
Zaległe wpisy...
Martuś widziałam Twojego Goldbuceta - mam nadzieje, że mój choć trochę tak zmężnieje. Wpada do mnie ostatnio biała pachnąca Ilse Kkrohn superior i różowa miniaturka - na róże mnie coś

Ja mam geny podróżnicze, ciągło mnie od dziecka - po razy pierwszy za granicą byłam gdy miałam 8 lat. Jeszcze w dawnej Czechosłowacji. Obecny plan tj najbliższy wekend - kierunek Toruń

Później będę uziemiona na 2-3tyg szkoleniu w Pruszkowie. Pozdrawiam ciepło

Trochę fotek z ostatniego Budapesztu w podróżniczym
Marlenko u mnie susza ciągle, choć dziś pół dnia pada. Jednak to za mało. Dziwne to lato i ciągłe zimne noce.
Aniu ja pedantka i uwielbiam szczegóły
Madziu mój domek bardzo trzyma ciepło aż za bardzo czasem. Jak są upały to trzeba spać przy otwartych oknach drzwiach bo jest istna sauna tak się nagrzewa. Faktycznie wciąż zimne noce. Większość mieliśmy drzwi otwarte bo koty... Bolek raczej nocny łowca ale Zuzia wpada i wypada.... W środku nocy się obudziłam, bo mi się śniło, że ktoś się włamuje.... Masakryczne uczucie, aż M budzę. A tu cisza jak makiem i to był sen... drzwi zamknięte, nawet koty gdzieś poszły. Wczoraj byliśmy na spacerze w lesie i M szyszek nazbierał i taką rabatkę mam koło świerka

A ten Rh tak ciemno fioletowo rok temu kwitł a w tym tak bardzo jasno
Zaraz zdjęcia...
Rabatka M - nowa - ja jej palcem nie dotknęłam. Zapytałam czemu nie zerwał trawnika zanim poukładał - zdziwiony o co mi chodzi - cóż doszła kolejna powierzchnia do pielenia - jednak przemilczałam żeby nie zabijać kreatywności M
zdobyczny bałwanek zamieszkał obok aniołka i wiecznie zaziewanego w dzień Bolusia - bo w nocy poluje
Zuzia spryciula czasem z nami śpi albo zajmuje moje miejsce jak wstaje pić w nocy
Zawsze kładzie się tak że musi nas czuć
Prezenty od M (16 miałam imieniny) - 3 kwietniki i 2 doniczki
Nowe róże
różowa miniaturka
Ilse Krohn superior
pomidorki
kwitną ogórki - licho rosną - mikro sa
Madziu - dla Ciebie - rh o który pytasz - tak w tym roku - bardzo jasny- w zeszłym ciemniejszy fiolet
Pozdrawiam serdecznie, udanego tygodnia