Ogródek Goni@k

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
goni@k
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 wrz 2006, o 13:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

zanna pisze:Też odgapię pomysł z rojniczkami w przewróconej donicy, zastanawiam się tylko, czy taka donica nie będzie również dobrym domkiem dla ślimaków :evil:
Robiłam tę kompozycję ponad rok temu i nie zauważyłam do tej pory ślimakowego problemu .
Na wszelki wypadek może zachowaj pewną odległość od rabatek z hostami :wink: :D
zanna pisze: hortensja dębolistna chodzi za mną krok w krok, tylko gdzie ja ją posadzę :roll:
Może da się gdzieś upchnąć ;:198
Awatar użytkownika
zanna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2008, o 22:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Gosiu, pisałaś, że masz bardzo słoneczny ogród. To chyba 'problem ślimakowy' Ci odpada?
Podobają mi się też hosty w takich kompozycjach donicowych, ale to była by już masakra :evil:
goni@k
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

zanna pisze:Gosiu, pisałaś, że masz bardzo słoneczny ogród. To chyba 'problem ślimakowy' Ci odpada?
Podobają mi się też hosty w takich kompozycjach donicowych, ale to była by już masakra :evil:
Tak, mój ogród jest bardzo słoneczny i tam nie ma ślimaków.
Niestety pod koniec lata nie ma też host, zostają same dziury wypalone przez słońce :twisted: :lol:
Mam wydzielone miejsce pod cieniownikiem z hostami i tam już niestety łażą takie małe, śliskie golasy, z którymi toczę wojny :pogon
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Gosiu właśnie zaczęłam przedstawić swoje psio- kocie towarzystwo w wątku o pieskach :lol:
Bardzo proszę specjalnie dla Ciebie :lol:

Obrazek
Awatar użytkownika
Ellaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lip 2008, o 23:59
Kontakt:

Post »

goni@k pisze: Elu, widzę, że u Ciebie już kiełkuje w myślach oczko więc to chyba kwestia czasu ;:33 :D
Gosiu, pomysł, który mi chodzi po głowie jest chyba dośc kosztowny :roll: Marzy mi się wyspa na wodzie z miejscem do odpoczynku i z mostem, któryby do niej prowadził....ach, tyle marzenia, zobaczymy co przyniesie przyszłośc :roll:
goni@k
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Jadziu, pięknie dziękuje za słonecznika :D
Do psiego watku zaglądam systematycznie i poznałam już Twój zwierzyniec.Muszę przyznaż, że to zgrana paczka :wink: :D
Elu, marzenia są po to, by je realizować w tej czy trochę innej formie :wink: :D
Awatar użytkownika
Ellaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lip 2008, o 23:59
Kontakt:

Post »

goni@k pisze: Elu, marzenia są po to, by je realizować w tej czy trochę innej formie :wink: :D
Gosiu mój M namiętnie gra w totolotka.....jak trafi, to na pewno spełni te moje marzenia....trzymam kciuki....zawsze ;:112
Awatar użytkownika
Cynamon
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 19:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gosiu, zerknij proszę na PW.
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p
Od: 18 wrz 2008, o 17:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Odwiedziłam ciebie już wcześniej nie odpisywałam bo chciałam się w całości zapoznać z twoją historią budowania ogrodu (ponieważ pochodzę z tamtych stron -z Nasielska). Muszę tobie pogratulować pomysłu i kompozycji jest godna pozazdroszczenia. Szczerze mówiąc chciałabym go zobaczyć na żywo.
goni@k
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ewo ( cynamonku) już Ci odpisałam :D
Mario, byłam jesienią w Nasielsku, to jakieś dwie godziny podróży .
Jeśli kiedyś wybierzesz sie w okolice Sochaczewa to serdecznie zapraszam w odwiedziny do mojego ogródka :D
Witaj Spiker :D
Mój ogród jest jeszcze stosunkowo młody i jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy nazwać go dorodnym, bo ciągle mi w nim czegoś brakuje :roll: :wink: :D
Ciekawi mnie , z której strony Płocka mieszkasz :?:
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Gosiu zazdroszczę Ci ,że mogłaś poznać Cynamonka :lol:
Kochanie ja jeszcze nie napisałam jak uczyłam swoje pieski kulturalnego zachowania w ogrodzie :oops: :lol: :lol: Jak tylko napiszę to dam znaka .
Pozdrawiam serdecznie :lol:
goni@k
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Jadziu, mam nadzieję na kolejne spotkania z Ewą, bo jak się okazuje mieszkamy niedaleko :D .
A na Twojego znaka cierpliwie poczekam :wink: :D
Awatar użytkownika
Cynamon
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gosiu, bardzo miło wspominam Twoją, a właściwie Waszą wizytę i zapraszam częściej.
Pozwolisz, że wiosną "zaproszę się" do Ciebie :lol: , by ujrzeć w realu, Twoje wspaniałe oczko wodne, które od dawna podziwiam wirtualnie :D

Jadziu, jak tylko zdrowie Ci pozwoli, to zapraszam serdecznie ... Polska to nie jest duży kraj :D wszędzie blisko !!!
goni@k
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Cynamon pisze:Gosiu, bardzo miło wspominam Twoją, a właściwie Waszą wizytę i zapraszam częściej.
Pozwolisz, że wiosną "zaproszę się" do Ciebie :lol: , by ujrzeć w realu, Twoje wspaniałe oczko wodne, które od dawna podziwiam wirtualnie :D
To dla mnie oczywiste, że wpadniesz z rewizytą :D Mąż też mile widziany :wink: :D
W sobotę wybieramy się z siostrami po świerki do Was,oj, będzie się działo :roll: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Cynamon
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ale fajnie, przyjeżdżajcie :D :lol: ... mam nadzieję, że dacie troszkę pospać i nie zjawicie się o świcie ;:112
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”