Wybaczcie kochani - totalny brak czasu. Złapię oddech pewnie dopiero po nowym roku

Ufff...
Geniu - ta hortensja jest ciągle w donicy. Na razie stoi cały czas na dworze. Jeżeli mocniej przymrozi to jedynie schowam ją do drewnianej altanki i to tyle. W zeszłym roku też niczym jej nie zabezpieczałam i pięknie kwitła.
Nie kwitła u mnie jedynie ogrodówka w gruncie - ale ona po prostu gniła z nadmiaru wody....
Margo - dzięki za info o tym azocie. Poprzyglądam się temu RH - moze w niedziele? Bo jutro pracuję i chyba nie dam rady szybko wrócić do domu i jeszcze za dnia zajrzeć do ogrodu....
Daffodil - witaj !!! Fajnie ze udąło ci sie zajrzeć

A pogody to trzeba doświadczyć ,prawda?
Nutka, Lulka, Aniu - jestem dziewczyny, jestem... mało ma czasu ostatnio, ale pocieszam się ze dzięki temu zima mi szybciej minie
Majka - no i twoje doświadczenia dobitnie pokazują, ze koniecznie trzeba jeszcze w sklepie oglądac bryłę korzeniową !!! Ja niestety o tym najczęsciej zapominam...
Iguś - u mnie glina... robię co mogę, przekopywałam na początku rabaty z ziemią i piaskiem. Rośliny jakoś dają radę - jedne lepiej, inne trochę gorzej
Aguniada - evergolda mam - chyba faktycznie musze o niej pomysleć. Ale to już chyba poczeka na wiosnę.