Moje początki 1

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moje początki 1

Post »

AloesIk pisze::wit Witaj Elu , więc ty najpierw myślisz , a potem zdobywasz :;230 . Ja na odwrót podoba mi się biorę , a potem miejsce ;:108
Chciałabym zawsze byc taka rozsądna. :;230 Niestety teraz do tego myślenia to mnie zmuszają czyste sprawy organizacyjne. ;:224
Z tego co wyczytałam ceropegia lubi słoneczne miejsce, a u mnie w domciu to taki mam tylko jeden parapet, a na nim spore zatrzęsienie sukulentów i hojek, ale za to jest wolne miejsce na ścianach we wnęce okiennej, więc pewnie M będzie musiał
mi tam powiesic ze dwa albo może i trzy kwietniczki. Ale to dopiero wiosną po malowaniu mieszkanka. ;:108
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Awatar użytkownika
Chrapka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2011, o 00:01

Post »

Śliczne, zdrowiutkie zieleninki :)
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

Śliczna peperonia :)
Awatar użytkownika
AloesIk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lut 2011, o 16:49
Kontakt:

Post »

elcia1974 pisze:
AloesIk pisze::wit Witaj Elu , więc ty najpierw myślisz , a potem zdobywasz :;230 . Ja na odwrót podoba mi się biorę , a potem miejsce ;:108
Chciałabym zawsze być taka rozsądna. :;230 Niestety teraz do tego myślenia to mnie zmuszają czyste sprawy organizacyjne. ;:224
Z tego co wyczytałam ceropegia lubi słoneczne miejsce, a u mnie w domciu to taki mam tylko jeden parapet, a na nim spore zatrzęsienie sukulentów i hojek, ale za to jest wolne miejsce na ścianach we wnęce okiennej, więc pewnie M będzie musiał
mi tam powiesic ze dwa albo może i trzy kwietniczki. Ale to dopiero wiosną po malowaniu mieszkanka. ;:108

Rozumiem , ;:108 u mnie już sporo roślinek jest , wiem że miejsca brak , tylko szkoda pozbyć mi się tych nawet za którymi nie przepadam :roll: , bo opiekowało sie nimi i wgl. Kaktusy ze szklarni trafiły do domu ;:162 , na paraptach nawt nie mam ich gdzie umieścić :( . Jeszcze u mnie w ganku i przed pokoju gdzie latem jest najwięcej roślinek trzeba poprzenosić do pokoi ;:108 , gdyż zimą jest tam chłodniej , a szkoda aby coś im było ;:108
Ale nie powiem,że chce się jeszcze jakieś roślinki bo lista chcejestw jest ogromna :;230

Chrapko i Celinko dziękuję wam ;:196

Hojka która już jakiś czas stała u mnie w wodzie :wink: , a korzonków brak powędrowała do ziemi i pod butelke . ;:108
Obrazek Obrazek Obrazek
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Łukasz piękna ! Powiem tak ona tak ciekawie rośnie te listki jakby na nitkach no nie można oderwać oka !! Ale hojka też cudo !! Niech Ci pięknie rośnie i mnie kusi ... Chyba przeżyję !! :;230
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
nuta23
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2010, o 13:53

Post »

Piękne roślinki. Na parapecie taki gąszcz, że podlewanie musi ciekawie wyglądać.
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
Awatar użytkownika
AloesIk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Lidko- :wit Jak pisałem podzielił bym się :D , na wiosnę może akurat urośnie ;:108 .
I co patrzyłaś jak tam twoje anturium ?
Renato- ;:7 Jeżeli chodzi o gąszcz na fiołkowym parapecie , to podlewanie to sama przyjemność :;230 , wszystkie roślinki stoją w blaszkach i tylko do nich wlewam wodę ;:108
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

Łukasz ja naprawdę się nie znam ale na wiosnę trzeba będzie pewnie zmienić doniczkę to wiesz jak tylko da się coś oderwać to będzie Twoje !! Teraz to wygląda na jedną łodygę chociaż listki dostaje . Ja mam nadzieję że wiosną da się ją podzielić
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
AloesIk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Rozumiem , dzięki :wit
Awatar użytkownika
AloesIk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Obrazek
Awatar użytkownika
Chrapka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2011, o 00:01

Post »

Toż to czyste szaleństwo! Powiedziałabym, że masz fioła, ale chyba nie wypada :):):)
Super-ile tam doniczek i ile odmian? Liczyłeś kiedyś??? ;:224
Awatar użytkownika
zeberka4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 sty 2009, o 17:25

Post »

Przepiękny widok i aż cieżko uwierzyć mi,że te roślinki były kiedyś u mnie :D Cudowne. A nie myślałeś o tym żeby podwójne powymieniać sobie na inne,skoro tak dobrze sobie z nimi radzisz?
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

zgapiłam się trochę :oops: i nie było mnie z tydzień u Ciebie, ale już nadrobiłam ;:108

Szczególnie zachwyciło mnie te drzewko... rany ale ja nie mam pamięci, 4 strony przewinęłam i już nazwa wyleciała ;:223
o! mam! geranium - super! ;:108

AloesIk pisze: I po raz drugi mój 1000 post na forum i drugie złotko :;230
Miałem już złotko a ostatnio patrzę że srebro :shock:

Admin robił porządki na serwerze i wywalał zbędne posty i temu się cofnęło do sreberka, trza było zgłosić, ja zgłaszałam i mi oddali nawet jak miałam 915 :tan
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
kohleria
200p
200p
Od: 7 paź 2011, o 10:17

Post »

Aloesik spoko. W porządalu, nic się nie stało. Też zafiołkowany, a u mnie fiołki dostają wszystkich chorób i grzecznie je za rączki wyprowadzałam po trochu do kontenera. ;:14 Ile można je truć i siebie jednocześnie. ?
Cudze podziwiam ochoczo. :heja
Pozdrawiam cieplutko.
Awatar użytkownika
AloesIk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Saro podwójne chętnie bym wymienił , tylko na fiołki jak już to odmianowe, ale teraz chciałbym mieć hojki .

Chrapka Teraz jest tam 19 fiołków i 5 innych , bo robiłem porządki :uszy

Ago
Admin robił porządki na serwerze i wywalał zbędne posty i temu się cofnęło do sreberka, trza było zgłosić, ja zgłaszałam i mi oddali nawet jak miałam 915
A nawet nie myslałem nad tym , tylko zdziwiło mnie trocę że miałem już 1000 z czymś , a tu 900 z hakiem :wit

kohleria Witaj u mnie ;:7 , i dziękuję ;:196

Obrazek Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”