Widzisz Andrzej jak żywa reakcja na Twoje zdjęcia ? dzięki wielkie, od razu ogród wypiękniał

tylu miłych gości

Edyta1 - zdaje się, że się spotkamy już niedługo

ewamaj66 - Ewa, to jest zdjęcie z tego roku, ale z ubiegłej zimy, ja tęsknię za śniegiem. Spisz swoje róże wpadnę zobaczyć
malgocha1960 - witaj, ogrodów na forum jest coraz więcej i trudno wszędzie zajrzeć, ale jak już jesteś to zapraszam częściej, dziękuję za miłe słowa, muszę się tylko bardziej postarać żeby było co oglądać
aguniada - witaj, róże...zawróciły mi w głowie i przewróciły mój ogród do góry nogami, rabaty przekopane, pozmieniane, żle rozplanowane, klapa kompletna. Spać nie mogę

gosia07 - a widzisz? są nowe zdjęcia

MonaeS - Aniu dziękuję i wzajemnie, wszelkiej pomyślności Ci życzę. Nie wiem co Ci odpisać, tak mi się miło zrobiło, że nie będę zaprzeczała

ibizaa - a..to gratuluję, no w takim wypadku Cie nie namawiam, ale jak dacie radę to byłoby bardzo miło

Elu - lubię takie omdlewające formyelsi pisze:Nutkajski pendula zawsze mi się podobał, on taki trochę omdlewający, nawet po deszczu.

Jolu, czekamy

Tajka - Teresko bardzo brakuje Twojego wątku, kiedy otworzysz? cieszę się ze do mnie zajrzałaś, czy wybierasz się na zlot?
Ula - jak zobaczysz to zmienisz zdanie, nie ma czego zazdrościć, ile tu pracy