Witajcie
Jadziu bardzo Ci współczuję,wyobrażam już sobie jak się męczysz
Dziękuję w imieniu kwiatków i przykro mi,ale nie znam nazwy tego tulipana.Kupione w Biedronce,kartoniki z nazwami wsadziłam w doniczki, ale wszystko się rozpadło.
Pozdrawiam i miłego tygodnia
Jeszcze się trzymają
Beatko dziękuję , jest to serduszka Gold Heart i trzyma kolor cały czas, troszeczkę mi przymarzła i jutro muszę ją wykopać, może mi się uda jej nie stracić

Raczej tej trawy jeszcze nikomu się nie udało przezimować.
Pozdrawiam cieplutko
Rodki już pękają
Alu dziękuję w imieniu host

Zależy gdzie je kupujesz, ja swoje wszystkie w sklepach internetowych i z nazwami nie ma problemu, owszem zdarzają się pomyłki, ale raczej sporadycznie.
Pozdrawiam cieplutko i miłego tygodnia
Dzisiaj po deszczu
Danusiu z tym miejscem większość z nas ma problem, ja już do sklepów nie zaglądam

U mnie jest trochę deszczyku, a dzisiaj nawet była burza, ale na szczęście nie groźna . Jutro w końcu mają przyjść do tego płotu to na pewno będzie padać

Pozdrawiam gorąco
Halinko miło mi i dziękuję w imieniu podopiecznych

Pogoda bez deszczu jutro bardzo wskazana, gdyż jutro mają zaczynać burzyć stary płot, ale więcej jak pewne, że będzie padać. U mnie zawsze jak mam poważniejsze prace to leje

Halinko nie wiem jak ja to przeżyję, przecież to nie możliwe, aby nie podeptali i nie zniszczyli moich roślinek
Pozdrawiam cieplutko i udanego tygodnia
Iwonko dziękuję bardzo za pochwały

, troszkę popadało i od razu wszystko ruszyło.
Mnie też te tulipany bardzo przypadły do gustu, ale i te pomarańczowe dla mnie też były ładne. Sporo się jeszcze trzyma
całkiem dobrze, dzisiaj zauważyłam jeszcze zielone pąki. Przykro słyszeć, że masz tak poniszczone roślinki, może to sprawka gradu

Martagony mam dopiero drugi sezon,w zeszłym były tak kiepskie, że miałam je wyrzucić, ale dałam im szansę i przesadziłam. Pomogło i widzę, że zakwitną.
Pozdrawiam cieplutko i udanego tygodnia
Dzisiaj tak wyglądały tulipany w przydymionym różu
Piwonia Armani w końcu zakwitnie
Kilka jeszcze dzisiejszych zdjęć, aby nie straciły na czasie, gdyż będę trochę zajęta i nie wiem kiedy tutaj wpadnę, Wasze ogrody odwiedzę jak tylko czas pozwoli. Dobranoc