Pierwsze żeńskie kwiaty na wczesnych odmianach - Asahi Miyako i Złoto Wolicy

Te w donicach świetnie sobie na razie radzą. Do jednej wsadziłem najmniej rokującą szczepioną sadzonkę Złota Wolicy, która przez miesiąc na parapecie wypuściła całe dwa mikrolistki i tak stała - przyjęła się ale w ogóle nie rosła. W donicy odżyła, wypuszcza duże zdrowe liście i już goni pozostałe.Krzysztof_18 pisze: wokan A jak te w donicach ?? Bo u mnie arbuzy w donicach kiepsko ale melon![]()
![]()
![]()
szaleje
A to u mnie właśnie nie jak wkopałem tak stoją ale melony to inna bajka jednak liczyłem też na te arbuzy zobaczę może ruszą bo póki co stoją w miejscu.wokan pisze:Te w donicach świetnie sobie na razie radzą. Do jednej wsadziłem najmniej rokującą szczepioną sadzonkę Złota Wolicy, która przez miesiąc na parapecie wypuściła całe dwa mikrolistki i tak stała - przyjęła się ale w ogóle nie rosła. W donicy odżyła, wypuszcza duże zdrowe liście i już goni pozostałe.Krzysztof_18 pisze: wokan A jak te w donicach ?? Bo u mnie arbuzy w donicach kiepsko ale melon![]()
![]()
![]()
szaleje
Zobaczymy jak to będzie wyglądać gdy zawiążą się owoce i roślina zwiększy zapotrzebowanie na wodę i żarełko.