Iwonko, jeśli to to drzewko, to będziesz zadowolona. Jest niewielkie, pięknie kwitnie i powtarza kwitnienie.
Lucynko, dziękuję ślicznie za tak miłe słowa. Aż

Ja nie umiem nic nie robić a odpoczywam jak sobie coś dłubie. Roślin faktycznie coraz więcej. Wszystko prawie samoobsługowe, tak jak lubię.

Tereniu, i Tobie dziękuję za miłe słowa. Jak czegoś nie masz a można by to podzielić to daj znać. Chętnie wyślę.

Misiu , cieszę się, że się odezwałaś. Czasami mam wrażenie, że tylko kilka tych samych osób do mnie zagląda. A tak miło jest jak ktoś nie tylko zagląda a jeszcze coś napisze.

Kamienie w ogrodzie zawsze lubiłam a teraz jeszcze mam " parcie" na skalniaczki. Więc zesząd je w te kamienie przesadzam.
Elu, nie mam pojęcia czy te robale szkodzom roślinkom czy tylko to ich miejsce do rozmnażania. Wiem tylko, że on strasznie śmierdzą.

Karolcia, sama nie miałam pojęcia ile mam roślin z kolorowymi liśćmi. Dopiero jak synuś mi podsunął pomysł żebym im zdjęcia zrobiła, to się okazało, że ich całkiem sporo. Marzy mi się jeszcze taka kropkowana katalpa. Ale jej cena -

Jadziu, faktycznie te kolorowe rośliny mają swój urok. A wykombinowałam ..... popierdułki, które fajnie wyglądają na dużych, domowych kwiatach. Jak wrócę do domu to zrobię zdjęcia.

Iwonka 1, tak to rudbekia. Mam ich faktycznie kilka odmian. Jak chcesz to mogę zbierać nasionka dla Ciebie.

Co do robaków to i ja za nimi nie przepadam. A panicznie wręcz boję się pająków.
Aniu, dla Ciebie też mogę zbierać nasionka, to się wymienimy.